Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BattleChest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wyjdzie, ale dopiero po jakimś czasie kiedy stworzą tego Battlechesta 6.0 za każdym razem tak było jest i będzie.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHi_Im_BronzeV prawdopodobnie? ja nie chce gdyban ja chce odpowiedz...

A przepraszam, czy Brozne to wróżbita Maciej? Odpowiedział ci, a jedziesz go za to ,że nie uzyskałeś odpwowiedzi na 100%. Zamiast podziękować... Szczyt.

Opublikowano

A przepraszam, czy Brozne to wróżbita Maciej? Odpowiedział ci, a jedziesz go za to ,że nie uzyskałeś odpwowiedzi na 100%. Zamiast podziękować... Szczyt.

a umiesz czytac? czy ja chce przypuszczen w moim temacie czy spamu i nabijania postow jak ty 

Tak wyjdzie, ale dopiero po jakimś czasie kiedy stworzą tego Battlechesta 6.0 za każdym razem tak było jest i będzie.

nie bylo tak za kazdym razem wiec po co klamiesz?

Opublikowano

Ale szanujmy sie... i nie prowokujcie sie nawzajem.

Blizzard nie dał jeszcze oficjalnego info co do tego, wiec po prostu nie wiemy.

Jesli zrobią jak w poprzednich latach to z czasem wejdzie w skład BC i to jest najbardziej prawdopodobna opcja, ze po wypuszczeniu legionu z czasem dodadza WODa, bo jakos nie widze sensu zeby nowe osoby musialy kupowac BC + Woda + Legion.

Ten dodatek wyjdzie dopiero za rok, wiec maja duzo czasu na ogloszenie takiego info. Zawsze mozesz napisac na support z swoim pytaniem i oczekiwać odpowiedzi bezposrednio od pracowników Blizzarda.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano (edytowane)

Chłopie zaczynasz mnie irytować internetowy nerdzie, przychodzę Ci z pomocą a ty nazywasz mnie kłamcą pierwszy Battlechest to Vanilla + TBC BC 2.0, pozniej Vanilla TBC i Wotlk BC 3.0, Vanilla TBC Wotlk i Cata BC 4.0 a na sam koniec Vanilla TBC WOTLK CATA MOP BC 5.0 więc przeproś mnie za to, że nazwałeś mnie kłamcą niewdzięczniku....

Edytowane przez Evron

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Chłopie zaczynasz mnie irytować internetowy nerdzie, przychodzę Ci z pomocą a ty nazywasz mnie kłamcą pierwszy Battlechest to Vanilla + TBC BC 2.0, pozniej Vanilla TBC i Wotlk BC 3.0, Vanilla TBC Wotlk i Cata BC 4.0 a na sam koniec Vanilla TBC WOTLK CATA MOP BC 5.0 więc przeproś mnie za to, że nazwałeś mnie kłamcą niewdzięczniku....

Gościu nie obczaja gry i sie czepia do doświadczonych.