Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Hardcore czy dobry PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio planuje zrobić serwer i nie wiem jaki tryb. Czy hardcore bez dodatków (6pluginow max) czy dobry pvp (bossy, ukryte skrzynki, możliwe statystyki takie jak na cod mod w cs sila, zreka itp. Mapy typu wioska, góry, coś ala metin,cs). Macie jakieś propozycję? Piszcie śmiało.

784091427630431250239.png

Opublikowano

To czy serwer będzie "dobry" zdecydują gracze. Taki hardcore nie przejdzie, ponieważ nie będziesz miał do zaoferowania nic co przyciągnęło by graczy. Osobiście wolałbym grać na sp niż na serwerze mp, który oferuje podobny rodzaj rozgrywki, do którego bonusem byliby toksyczni gracze. Osobiście zagrałbym na serwerze pvp, gdzie jedyną dostępną bronią byłyby łuki z różnymi umiejętnościami np. spowolnienie gracza, otrucie czy też wystrzał tnt.

Opublikowano

Polecam ci pobranie jakieś paczki pluginow PvP i zedytowac je! :D

Na prawdę to będzie bardzo dobre rozwiązanie... <_<

@topic

Ja osobiście zagrałabym na DOBRYM serwerze Hardcore z gildiami, coś jak skkf itp. Dobrze wykonanym pvp też nie pogardzę ^^

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Myślę, że stworzenie dobrego serwera PVP z ciekawym systemem klas, nagród za zabójstwa będzie dobrym pomysłem. Pamiętaj, że aby rozwinąć serwer trzeba mieć na niego pomysły - bez zmian serwer szybko się znudzi.

Opublikowano

Lepiej stworzyć serwer pvp.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

Jak stworzysz serwer Hardcore bez dodatków z kilkoma pluginami, to gracze stwierdzą, że serwer i tak będzie zbyt nudny, a jak stworzysz serwer PvP z jakąś dużą ilością ciekawych autorskich rzeczy, które nie można spotkać na innych serwerach, to serwer powinien graczy zaciekawić. 

Proponuje zrobić taki serwer na podstawie innej gry, np. Metin2, LoL, Wiedźmin - masz dużo do wyboru, ale jednak, żeby taki serwer wypalił, to musisz się trochę wysilić i przygotować jak najlepszy projekt. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...