Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera NA Applying Patch

SandboxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mi się pobiera Tera NA  i jestem na poziomie 30% ( grać można od 10% :) ) Próbuje wejść do gry najpierw logując się sprawdza pliki itp. Aż wkońcu dochodzi do chyba końcowego etapu ;v I pisze że zajmie to 8h czy to prawda?

post-1024961-0-32302500-1440659063_thumb.png

Opublikowano

To zostaje chyba tylko reinstal gry. Najlepiej podczas pobierania zostawić launcher w spokoju. Nie dotykać go, nie kombinować itp. Czasami może tak pisać, że do końca pobierania zostało 4h, albo patch jest na 0% i wtedy najlepiej poczekać, nawet kilka godzin.

Opublikowano

Właśnie przeczytałem mały poradnik dotyczący takich problemów. W takich wypadkach launcher nadal pracuje, tyko nie widzisz żadnych zmian. Najlepiej zostaw go w spokoju na jakieś kilka godzin i powinien ruszyć.

Opublikowano

Tera ma to do siebie, że launchery podczas patchowania są trochę zbugowane. Pod żadnym pozorem nic nie zmieniaj ani nic, najczęściej pobierze ci się jakiś plik 2x i przy 100% masz errora i pobierasz od nowa, a w dodatku musisz jeszcze wtedy odinstalować grę. Nie ruszaj nic i na pewno ci się normalnie zainstaluje, a ta gra jest serio duża, bo to jakieś 50 gb.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...