Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd pack files 01_,,.vpk

hugoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od kilku miesięcy borykam się z błędem w którym piszą,że brakuje mi któregoś z plików pack(zawsze wyskakuje mi inny).

Błędy pojawiają się w różnych odstępach czasu po usunięciu bana czasem już w pierwszym dniu czasem po 3/4 dniach.

Z góry mówię że usuwanie tych plików po czym sprawdzanie spójności żeby je ściągnąć na nowo nie pomaga,chociaż robię to przed każdym meczem turniejowym.

Reset komputera też nie wchodzi w grę ponieważ zawsze po zresetowaniu go pobiera mi aktualizacje steama których pobieranie oraz instalowanie trwa około 3/4 minut nie wiedząc jakim cudem skoro pobranie i zainstalowanie nowego steama trwało by krócej.

Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi te pomocne czy też nie.

Jeżeli temat napisałem w złym dziale prosiłbym o przeniesienie go.

Opublikowano

hmm, a moglibyśmy na przyład.. Zobaczyć screena ?

Swojego nie mogę ponieważ mam bana na 7dni a błąd pojawia się tylko na meczach turniejowych więc znalazłem taki sam na internecie: http://www23.zippyshare.com/v/qbvrsvWy/file.html 

Z góry mówię,że te oto pliki są w folderze CS GO więc nie wiem jaka jest przyczyna wyskakiwania tego błędu z którym jak widziałem boryka się sporo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...