Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZoomHack download

Wiciaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działający ZoomHack na patch 5.16.

Wrzucam, bo jeszcze tu nie widziałem, a było publikowane już na kilku zagranicznych forach.

Dla "niedowiarków" zdjęcie w spoilerze, poza tym można przetestować na jakimś low lvl koncie jak już szczególnie nie ma zaufania.

Install:

ls://project/Wiciaki/Releases/[sT] ZoomHack

https://github.com/Wiciaki/Releases

Nie, nie puszcza śmiechu Teemo, ani nie kupuje troll itemów.

aOCE1Am.jpg

Opublikowano

A co z deteckcją?

Zgadnij...

Ten gówno skrypt włącza zoomhack'a, znajdującego się w common leaguesharpa.

@topic

Napisz że po zagraniu jednej gry na "twoim" gównozoomhacku, mają 100% szansy na bana.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Zgadnij...

Ten g****o skrypt włącza zoomhack'a, znajdującego się w common leaguesharpa.

@topic

Napisz że po zagraniu jednej gry na "twoim" g****ozoomhacku, mają 100% szansy na bana.

Czyżby zżerała Cię zazdrość? xD

Opublikowano

Czyżby zżerała Cię zazdrość? xD

Z jakiego niby powodu?

Napisałeś lub skopiowałeś od kogoś prosty skrypt który włącza / wyłącza zoomhacka zawartego w common leaguesharpa.

Nie bez przyczyny zoomhack w L# został wyłączony.

Nie napisałeś w temacie, najważniejszego, iż po jednorazowym użyciu na danym koncie tego "pro elo 1337 code skryptu" leci w przeciągu kilku dni perm.

ty zamiast tego ostrzeżenia wolałeś napisać "poza tym można przetestować na jakimś low lvl koncie jak już szczególnie nie ma zaufania".

Wstaw to najlepiej na forum L# i czekaj na degrada, gdy go już dostaniesz, napisz do kogoś z wyższych rang, dlaczego nie dostałeś za ten skrypt developera.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Z jakiego niby powodu?Napisałeś lub skopiowałeś od kogoś prosty skrypt który włącza / wyłącza zoomhacka zawartego w common leaguesharpa.Nie bez przyczyny zoomhack w L# został wyłączony.Nie napisałeś w temacie, najważniejszego, iż po jednorazowym użyciu na danym koncie tego "pro elo 1337 code skryptu" leci w przeciągu kilku dni perm.ty zamiast tego ostrzeżenia wolałeś napisać "poza tym można przetestować na jakimś low lvl koncie jak już szczególnie nie ma zaufania".Wstaw to najlepiej na forum L# i czekaj na degrada, gdy go już dostaniesz, napisz do kogoś z wyższych rang, dlaczego nie dostałeś za ten skrypt developera.

Rozumiem, że możesz chcieć zatrzymać ten wspaniały skrypt tylko dla siebie, ale ja gram na nim od kilku lat I nie mam bana.

Pamiętam wieczór, gdy go instalowałem.

Był to chłodny listopadowy wieczór, ochładzając ręce przy ognisku, wklepałem moje dane do logowania na serwery Riot Games.

Po zainstalowaniu skryptu, co odbyło się bardzo płynnie, byłem zszokowany. Mogłem oddalić ekran gry tak bardzo, jak tylko chciałem.

Czasy trochę się zmieniły, ale owe konto posiadam po dziś dzień

Ma one już swoje lata, ale byłem na nim wielokrotnym challengerem I szanowanym graczem.

Mam nadzieję, że zachęciłem Cię do wgrania tego cudownego kawałka kodu, jakim jest ten zoomhack.

Opublikowano

W Common jest napisane, że zoomhack unsafe. W BoLu wszyscy piszą, że zoomhack unsafe.

A pewnego pięknego dnia jakiś nieznany nikomu ktoś, uważający się za mądrzejszego od innych, postanowił zignorować wszelkie ostrzeżenia "niemądrych".

Wypuścił skrypt pomimo licznych ostrzeżeń.

A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany: słuchaj Wiciaka, a będziesz zbanowany.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...