Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Riven

maciek0306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arcade Riven, chyba jest jeszcze na przecenie (nie sprawdzałem).

Opublikowano

Arcade jest ładny, ale już nie jest na przecenie. Battle Bunny ma urocze uszy i ogonek, ładny splash art, świetnie współgra z głosem Riven.

Opublikowano

Bunny riven, ale wymiata Championship <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się battle bunny. Ma ładny splash art i słodko wygląda in game. Ogólnie to battle buny>arcade kappa

Opublikowano

­Odkupiona oraz Arcade. Według mnie tylko te dwa skiny są godne uwagi, bardzo ładne splashe i w grze też całkiem ok. Co do Arcade to już chyba nie jest w przecenie, więc tutaj będzie gorzej, chyba że cena nie gra dla Ciebie roli.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeśli nie zależy Ci, aby kupić skin od razu, warto poczekać na Dragonblade ;) Zmienione animacje, dźwięki oraz recall są po prostu cudowne. 

Z obecnie dostępnych skinów ładny jest skin Playboy Battle Bunny­, świetny art oraz złote animacje.

Opublikowano

Wg mnie Arcade i BBR nie pasują do niej (rujnuje całokształt jej lore). Osobiście lubię pixele i kawaii uszka, ale do Riven ? nah pls.

Polecę Ci poczekać na Dragonblade. Wszystkie skiny są zmienione, jest łagodniejsze castowanie Q, co dobrze współgra z anulowaniem tego skilla jak też przechodzenie animacji (co jest bardzo ważne w spamowaniu skillami hue). Riot ogłosił, że Championship zawita w sklepie w 2016 roku, więc szykować swoje RP guys (Bundlepack z innymi Championship).

4gn9yu.jpg

tumblr |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...