Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Terios.

tMaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko, co może powodować to, że gdy na Teriosie odpalę bota, dokładniej mobberhacka, autoattack, dopalacze i potowanie. Po 5-10 minutach zaczyna mi się zacinać ekran, po kolejnych 5 robi się czarny i w końcu mnie loga.

Komputer mam mocny bo 6gb ramu ma, mocny procek itd.

Co może to powodować i jak można tego uniknąć?

Opublikowano

Witam

Mam pytanko, co może powodować to, że gdy na Teriosie odpalę bota, dokładniej mobberhacka, autoattack, dopalacze i potowanie. Po 5-10 minutach zaczyna mi się zacinać ekran, po kolejnych 5 robi się czarny i w końcu mnie loga.

Komputer mam mocny bo 6gb ramu ma, mocny procek itd.

Co może to powodować i jak można tego uniknąć?

Nie da się tego ominąć, taki jest silnik gry i każdy tak ma. Jedyną opcją, na której dłużej trochę podziałasz to zmiana rozdziałki na najmniejszą i wyłączenie wszystkich nazw w opcjach.

Opublikowano

na najmniejszej też ten problem będzie, ale np. nie po 5 min, a po 30-40 zależy.

jeśli chcesz aby twój metin trzymał jak najdłużej bez zacinek, lagów i czarnego ekranu to polecam najmniejszą rozdziałkę no i wyłączone wszystkie opcję widoczności w opcjach gry.

Opublikowano

Zminimalizowany czy odpalony?

Nie minimalizuj okienka (jeśli pracujesz np. na firefoxie to "zasloń" metka). Potwory zamień na pieski, zmień rozdziałke na najmniejszą i ustaw window mode tak jak Exile poradził. Wyłącz nazwy potworów. Co jakiś czas wejdź na metka i poruszaj kamera we wszystkie strony żeby go odlagować, lub możesz założyć sklepik i go wyłączyć efekt będzie taki sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...