Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingston HyperX 3K 120GB

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do SSD

http://www.komputronik.pl/product/156887/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Kingston_2_5_SSD_HyperX_3K_120GB_Serial_ATA_3_.html

1.Czy ten dysk ssd wejdzie pod ten sprzęt.

http://www.morele.net/inventory/info/gqpaxZ/

2.Czy ten Dysk ssd pod nazwą Kingston HyperX będzie najlepszym kupnem pod ten sprzęt. JAk nie to jaki? W tej samej cenie..

Opublikowano

Pasować pasuje ale nie są to najlepsze dyski. Lepszy będzie tańszy Plextor M6S lub ok 40zł droższy BX100, który ma 2x tyle pojemności.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

"pomijając, że zestaw jest słabo złożony" 

Mi się bardzo dobrze na nim pracuje, nie mam żadnego problemu przy grach. GTA 5 na fullach, wiedzmin 3 tak samo więc nie krytykuj, ja tylko poprosiłem o ocenę SSD a nie o sprzęt ;] 

BX100 - jest na tą chwilę najlepszy tak?

Opublikowano

Mi się bardzo dobrze na nim pracuje, nie mam żadnego problemu przy grach. GTA 5 na fullach, wiedzmin 3 tak samo więc nie krytykuj, ja tylko poprosiłem o ocenę SSD a nie o sprzęt ;] 

BX100 - jest na tą chwilę najlepszy tak?

nie krytykuje, mowie jak jest, branie 280x z 4690k do mobo z chipsetem b85 to głupota, w tej cenie mozna miec porządna zablokowaną i5 z gtx 970, tak jest i taka jest prawda i niestety czegoś byś nie zrobił nie zmienisz tego, że zestaw za taką cenę najzwyczajniej jest c*****y

ale nie o tym temat i nie chciałem o tym się rozpisywać, sam do tego mnie zmusiłeś więc podaje argumenty, myślałem że jeszcze nie kupiłeś zestawu to dało co się zmienić, ale skoro go masz to w zupełności mnie to nie obchodzi

@top

tak

@down

mój błąd, nie moja sprawa, ale zdania nie moge wyrazić, bo co? kto mi zabroni? autor? leje na niego ciepłym moczem

­

Opublikowano

nie krytykuje, mowie jak jest, branie 280x z 4690k do mobo z chipsetem b85 to głupota, w tej cenie mozna miec porządna zablokowaną i5 z gtx 970, tak jest i taka jest prawda i niestety czegoś byś nie zrobił nie zmienisz tego, że zestaw za taką cenę najzwyczajniej jest c*****y

ale nie o tym temat i nie chciałem o tym się rozpisywać, sam do tego mnie zmusiłeś więc podaje argumenty, myślałem że jeszcze nie kupiłeś zestawu to dało co się zmienić, ale skoro go masz to w zupełności mnie to nie obchodzi

@top

tak

Nie twoja sprawa czy chciał podkręcać. Jeśli chciał to prócz budowy to nie ma się do czego przyczepić. A i gdzie ty widzisz mobo na B85?

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Zestaw jest dobrze zmontowany, nie gustuje w GTXach, bo ich nie lubie :D 

Czyli kupować tego BX100 na tą chwile?

Opublikowano

BX100 jeśli wersja 250GB (najbardziej opłacalne wyjście)

Plextor M6S jeśli 128GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...