Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fatality

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie tak bardzo narzekają na fatality creative. Mam je już chyba... 2 lata i do tej pory działają pięknie. Muzyka bardzo dobra do cs też bo słyszę wszystko. Dziwny przykład grałem sobie z kolegą na inferno i koleś w ciemni tupną. Ja to usłyszałem. Typ zabił kolege ale mnie nie bo go usłyszałem. Potem się dziwił wtf ja mam krakeny dałem 2 stówy to jakim cudem go nie słyszałem. Ja dałem 110 zł i pięknie. Mikrofon też bardzo dobry wystarczy poprawić w ustawieniach windowsa i wtedy jest miód malina. Wytłumaczcie mi czemu ludzie tak narzekają na te świetne słuchawki. 

Opublikowano

Kazdy ma swoje zdanie a ja powiem ci tak wiadomo za taka cene nie ma dobrej jakosci jesli chodzi o wykonanie sluchawki latwo mozna zlamac

2.cienki kabel

3.troche slabe mikro ale da sie poprawic

4.nwm czy ty tez masz takie uczucie ale po dluzszej grze czujesz ze troche sciskaja ci dynke xD

5.chlona niezle kurz

No coz to tyle do dzwieku nie mam zarzutow bo slychac wszystko idealnie dla mnie byly ok

Opublikowano

Aha to dlatego tak narzekają. To chyba dobrze że cienki kabel a nie grubość przedłużacza ? Nie mam takiego uczucia. Mikro da sie poprawic tak że nie ma nawet skrzypnięcia żadnego bo wiem. Czy tam mocno chłoną kurz... Jak się ma porządek w pokoju to nie chłoną :D . Nie zwracam szczerze uwagi i ani razu ich nie czyscilem XDD. Czy tam latwo złamać..... jak się szanuje rzeczy to długo żyją.

Opublikowano

Powiem tak pociagniesz kablem nie tak lub gdzies sie zaczepi i kaplica xD

Z czasem i tak czy siak beda cale w paprochach za taka cena sa ok ale i tak przewage maja nad nimi superluxy a przewazaja je jakoscia wykonania i dzwiekiem Osobiscie mikro mam oddzielnie bo po prostu czystszy dzwiek

Opublikowano

Widocznie mój fart niezniszczalnosci słuchawek polega na tym że zawsze na leżąco gram i wszystko inne więc nie ma gdzie zachaczyć. 

Opublikowano

Teoretycznie ludzie narzekają na fatality ponieważ bardzo często psuje się 1 słuchawka, w twoim wypadku np. nie zepsuła się w moim jak najbardziej. Po 7 miesiącach normalnego użytkowania kabel gdzieś w pałąku się urwał i kaplica. Do tego ten plastik bije po oczach oraz jest tandetny. Zobacz konstrukcje Luxów, masz pałąk który możesz wygiąć w 300 i się nie złamie. Samemu w nich czasem śpię (mam wersje pół-otwartą więc uszy się nie meczą) jak się budzę przeważnie widzę je wygięte a działają wyśmienicie. Jakość dźwięku oraz scena, co do tej jakości to zależy od karty dźwiękowej, pod telefonem z zmodyfikowanym equalizatorem działają wyśmienicie a pod dedykowaną kartą dźwiękową w PC grają strasznie słabo.

graphic.png
Opublikowano

Teoretycznie ludzie narzekają na fatality ponieważ bardzo często psuje się 1 słuchawka, w twoim wypadku np. nie zepsuła się w moim jak najbardziej. Po 7 miesiącach normalnego użytkowania kabel gdzieś w pałąku się urwał i kaplica. Do tego ten plastik bije po oczach oraz jest tandetny. Zobacz konstrukcje Luxów, masz pałąk który możesz wygiąć w 300 i się nie złamie. Samemu w nich czasem śpię (mam wersje pół-otwartą więc uszy się nie meczą) jak się budzę przeważnie widzę je wygięte a działają wyśmienicie. Jakość dźwięku oraz scena, co do tej jakości to zależy od karty dźwiękowej, pod telefonem z zmodyfikowanym equalizatorem działają wyśmienicie a pod dedykowaną kartą dźwiękową w PC grają strasznie słabo.

Ahaaaa. Spać w słuchawkach? WTF ? Mnie nie obchodzą wzgęldy stylistyczne tylko sprawdzanie się w boju :D

Opublikowano

ja mam fatality i mam teraz 3 pare słuchawek bo 1 raz mama w nocy zajebała telefon i urwała jacka a 2 raz przejechałem krzesłem i poszła w c**j jedna słuchawka a teraz mam 3 pare juz prawie rok i nic nie dzieje sie miałem taki problem ze jak miałem mikro to mi strasznie szumiało tak jak bym nie wiem co robił i słyszałem echo tzn słyszałem sam siebie to było na win 7 a teraz zainstalowałem win 10 i miód malina nie ma szumów ani echa :)

Opublikowano

Typ zabił kolege ale mnie nie bo go usłyszałem. Potem się dziwił wtf ja mam krakeny dałem 2 stówy to jakim cudem go nie słyszałem. Ja dałem 110 zł i pięknie. 

Jeśli twój kolega ma jeszcze większe gówno od fatalitek to co się dziwisz? XDDDDDD

Jeśli zmodujesz fatality to są w miarę, ale są bardzo łamliwe overall. 

he?

Opublikowano

Ahaaaa. Spać w słuchawkach? WTF ? Mnie nie obchodzą wzgęldy stylistyczne tylko sprawdzanie się w boju :D.

Jeśli chcesz iść do boju z plastikowym karabinem...

Kraken < Creative Fatality < Kupa

Spanie w słuchawkach nie jest niczym dziwnym i jest to dość popularne jednak ja wolałbym używać słuchawek dousznych i czasem ich używam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Spanie w słuchawkach nie jest niczym dziwnym i jest to dość popularne jednak ja wolałbym używać słuchawek dousznych i czasem ich używam.

Także wolał bym spać w słuchawkach dousznych ale moje szczęście jest tak duże że czy kupie słuchawki za 15zł czy za 100 to zawsze ale to zawsze mi się psują po 2-3tyg. użytkowania.

@Bartek4175- bo nie każde słuchawki da się naprawić lutowankiem.// w niektórych trzeba zrobić tzw. rekabling.

graphic.png
Opublikowano

Jest tego pare opcji dlaczego:

Grasz z kalaszkami co myślą ze jak beda mieć sprzęt za 1000 zl beda prosami , słyszą kolesia ale nie widze gdzie on jest  <_< 

Koleś może nie mieć karty dzwiekowej i gra na zintegrowanej a to jest wielka różnica

Opublikowano

:O To ja jakieś już inne pokolenie nie wiem może już za stary jestem. Spać w słuchawkach i jeszcze dużych. Co wam k***a w uszy zimno w nocy  :D ? KIedyś jeszcze też próbowałem spać ale to bardziej polegało na tym że słuchałem sobie muzyki przed snem przez godzine a potem odkładałem i spać. 

@RADTOR idę z plastikowym karabinem i wszystko słyszę więc nie wiem dlaczego tak piszesz. Kupa to to nie jest skoro wyżej powiedziało kilka typa że są dobre i ja mówię że są dobre. No cóż materiał jak materiał ale grają dobrze. Mnie gówno obchodzi materiał z jakiego są zrobione ważne żeby dobrze działały. No chyba że ktoś musi mieć słuchawki z polerowanego złota bo będzie w nich szpanował na mieście

Opublikowano

­bo są mało konkurencyjne pod względem wykonania i użyteczności? Nie rozumiem po co i dla kogo ten temat.

Nie wiem dlaczego ludzie tak bardzo narzekają na fatality creative. Wytłumaczcie mi czemu ludzie tak narzekają na te świetne słuchawki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...