Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Haki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę dni temu zaczełem zabawę z VB (Visual Basic). Z nudów wpadł mi do głowy pomysł aby robić "Fail Hacki" . i wstawiać na MPC Forum . Dziesiątki noobów dało się nabrać na moje czarujące haczki i szczerze tego pożałowali tracąc uprawnienia Administratora na komputerze;). Z biegiem czasów postanowiłem dodać brzydką stronkę której nie da rady zgasić za żadne skarby ponieważ ma się zablokowany Menadżer Zadań. Niebawem Pojawi się finalny który mam nadzieje porządnie ich poskromi (niespodzianka).

Link do jednego fail hacka:

http://www.-----------.pl...85-aimbot-mpgh/

http://www.-----------.pl...blic-hack-mpgh/

http://www.-----------.pl...8-fly-hack-alt/

w miejsce kresek wstawcie mpcforum

Aha jeszcze według niektórych noobów to działa

Jeśli ktoś chce moge zamieścić moje source kody

Opublikowano

masz fajne pomysły i wogóle , ale czy ci to się opłaca ? Stworzenie nowego administratora i usunięcie tamtego zajmuje około 5 minut.... Wyłączenie takiej zajebistej stronki , wystarczy reset kompa ;d\.... to jest po prostu proste w rozwiązaniu :) mam nadzieje że się następnym razem bardziej postarasz ;d czekamy na tą niespodziankę :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja gram tylko na hackach sprawdzonych, ale ten failhack dobry.

Ziomuś, łatwo jest wyłączyć taką stronkę.

Mam program dzięki któremu wyłączymy dosłownie wszystko co moze byc włączone. ;)

nawet takie strony co sie przeglądarka rusza itp...

Sry,ale te FailHacki wstawiał nobek z forum combatarms.pl ja tylko ostrzegam przed jego Failhakami.

Opublikowano
xD a napisałeś tak jakbyś to ty robił ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Sry,ale te FailHacki wstawiał nobek z forum combatarms.pl ja tylko ostrzegam przed jego Failhakami.

linux pl0x?

.

Opublikowano

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

xDxDxDxD

// M@niek: 10% i 48h blokady postów.

Zacznij pisać coś na wyższym poziomie...