Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo Kupić 9K IP

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś propozycje kogo kupić? Wszystkie linie oprócz Supporta.

Którego/Których z nich:

| skarner  | elise | rengar | zed  | xerath | vladimir  | victor  | volibea  | rammus  | talon  | | s wain  | shen  | rumble  | renekton  | qui nn  | nocturne  | nasus  | khazix  | jayce  |  |jarvan  | hecarim   | galio  | fizz  | ezreal  | dariu s  (teraz jest broken)  | chogath  | corki  | |azir  | akali  | aatrox  | brand?

Podkreślone tak najbardziej mi się podobają. Ale mogą być inne picki z listy.

jifdyv.jpg

Opublikowano

To tak napiszę ci te, które najbardziej mi pasują:

~Jayce

~Zed

~Aatrox

~Hecarim

~Vladimir

~Darius

Najlepsza z wszystkich?

~Zed

Jeśli nauczysz się combo Zed'a tak na prawdę dobrze to raczej żadna inna klasa nie będzie już taka trudna, jeśli zrozumiesz jego specyfikę gry i właśnie te combosy co pewnie zajmie ci to nie przespane nocki oraz setki gier to uwiesz mi, że wtedy Zed będzie sprawiał ci tak niebywałą radość i chęć gry jak pewnie żadna inna klasa :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Trivor zed nie jest taki trudny jak się wydaje ja ogarnąłem po jakichś 30-50 grach 

@topic: Zed

Darius(w tym patchu naprawdę silny ale często banowany)

Skarner ( to co up)

Rengar (możliwość wyje*ania przeciwnego adc w 0,5s)

aatrox (praktycznie nie do zabicia 1 na 1 z botrkiem)

vladimir

Opublikowano

@ManiekPolska12 powiedz mi, czy "ogarnąłeś" go do stopnia takiego, że wiesz o nim wszystko każde combo? Nie zdaje mi się :D Po setnej grze możesz mi powiedzieć, że umiesz nim grać :D A dla nie których nawet 100 gier nie starczy :P Tu już zależy kwestia indywidualna od poziomu na jakim jest dany gracz :P

Dalej polecam Zed-a :P

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...