Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do dobrego człowika z chwilą czasu i systemem 32bit

Mythezor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio odnalazłem obraz iso starej ale jakże pięknej gry Might and magic VII za krew i honor. Z entuzjazmem włączyłem instalator i tu pojawia sie problem. Mam błąd z podsystemem ms-dos, długo próbowałem to rozwiązać, niestety bez skutku. Właśnie tego dotyczy sie moja prośba, chciałbym żeby ktoś pobrał te pliki (700mb  ) zainstalował i wstawił na jakiś hosting, z góry ogromne podziękowania. OTO link mega:///#!TklUWR4S!PgAmnJliDU5WaMOi7zulWEA5ntckEZfmiMkf1x1NPI8

Opublikowano

@Sunnyline2 dosbox nie poradził sobie z tym, zbyt dużo danych na starego dos'a to potrzebuje nowszego systemu, próbowałem wszystkiego, to pytanie na forum jest ostatecznością.

czy jest możliwe wrzucenie tego pliku na inny hosting? np. na dropbox'a

przez mega nz nie idzie pobrać, zatrzymuje się w jakimś momencie

// edit

nie działa, bo archiwum zostało naruszone lub ktoś zapakował nieprawdziwe / pozmieniane pliki. przykład - autorun.inf

ëűź?ĽóĆzŹr@YZr$ă‘`ŇçěëJ÷ŽEdJNŞ*ݰ˛ˇ4Ô×UWUÂ<ž-(,*­jhÁÂüNEF“’)$¨

powinien być zrozumiały tekst, a są dziwne znaczki. musisz po prostu znaleźć inny, sprawny iso

albo jeszcze lepiej. bardzo zależy ci na tej grze, więc bez problemu ją zakupisz

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Might+and+magic+za+krew&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-3-0820
Opublikowano

czy jest możliwe wrzucenie tego pliku na inny hosting? np. na dropbox'a

przez mega nz nie idzie pobrać, zatrzymuje się w jakimś momencie

// edit

nie działa, bo archiwum zostało naruszone lub ktoś zapakował nieprawdziwe / pozmieniane pliki. przykład - autorun.inf

powinien być zrozumiały tekst, a są dziwne znaczki. musisz po prostu znaleźć inny, sprawny iso

albo jeszcze lepiej. bardzo zależy ci na tej grze, więc bez problemu ją zakupisz

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Might+and+magic+za+krew&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-3-0820

To może być to samo, bo masz wrzucone obrazy płyt wiec..

Opublikowano

To może być to samo, bo masz wrzucone obrazy płyt wiec..

ewidentnie widać, że tamto archiwum zostało naruszone lub ktoś takie po prostu spakował. w pliku, którym powinien być zrozumiały dla człowieka tekst, są zamiast nich dziwne znaczki. a to już mówi wiele. exe również jest naruszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...