Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podmienione skiny działają tylko w SA:MP, a nie w MTA

Rafik2245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z wgrywaniem skinów do MTA / GTA San Andreas. Gdy wgrywam skin normalnie działa on tylko na SAMP  lub na Singleplayerze. Natomiast gdy włącze MTA i wejde na jakiś serwer zmieniam sobie na tego skina, a on jest nie podmieniony :(
Około 2 tygodnie temu wgrywałem skiny, wszystko śmigało na MTA (na każdym serwerze), a teraz nie działa na żadnym..

Dodam jeszcze, że wgrywam skiny przez Alci's IMG Editor 1.5

Opublikowano

Nie mam takiego czegoś w opcjach :/

Jak wchodzisz na jakiś server to powinno ci wyskoczyć okienko z opcji, że " Twoje mody mogą przeszkadzać tobie w rozgrywce". Spróbuj zainstalować GTA Parkingiem. Być może(chodź to mało prawdopodobne) MTA nie wykrywa modów wgrywanych przez Alcisa.

Opublikowano

@TheSznajper pewnie Ci chodziło o ustawienie "Użyj zmienionych plików GTA:SA". Lecz większość serwerów blokuje wejście na serwer jeżeli pliki są modyfikowane. Od pewnego czasu MTA blokuje możliwość zmiany skinów ponieważ wywoływało to sporo błedów/crashów gry wiec to zablokowano. Niektóre serwery mają wgrany skrypt w którym można wgrać własne pliki skinów i podmienić tylko u siebie, ale jednak wszystkie tego nie posiadają. Sprawdź czy serwer na który chcesz wejść nie ma takiego skryptu. A jeśli nie ma spróbuj wejść po zmienieniu "Użyj zmienionych plików GTA:SA" w ustawieniach (pierwsza zakładka). A jeśli to nie pomoże niestety będziesz musiał grać na oryginalnych skinach w MTA.

Opublikowano

@TheSznajper pewnie Ci chodziło o ustawienie "Użyj zmienionych plików GTA:SA". Lecz większość serwerów blokuje wejście na serwer jeżeli pliki są modyfikowane. Od pewnego czasu MTA blokuje możliwość zmiany skinów ponieważ wywoływało to sporo błedów/crashów gry wiec to zablokowano. Niektóre serwery mają wgrany skrypt w którym można wgrać własne pliki skinów i podmienić tylko u siebie, ale jednak wszystkie tego nie posiadają. Sprawdź czy serwer na który chcesz wejść nie ma takiego skryptu. A jeśli nie ma spróbuj wejść po zmienieniu "Użyj zmienionych plików GTA:SA" w ustawieniach (pierwsza zakładka). A jeśli to nie pomoże niestety będziesz musiał grać na oryginalnych skinach w MTA.

Teraz patrzę i sam tej opcji nie mogę znaleźć, więc albo jestem ślepy, albo zablokowali ją na wszystkich wersjach MTA. :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...