Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Nie Chce Sie Włączyć

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, otóż w poniedziałek przywiozłem dysk z Polski oraz karte graficzna do Niemiec, mam tutaj takiego złoma do oglądania filmów słuchania muzyki itd .. Tak wiec podpiąłem dysk zeby sprawdzić czy działa, i okazuje sie ze wszystko działa pięknie ^^ po czym na następny dzien podpiąłem karte graficzna i odpaliłem komputer wszystkie wiatraki chodzą bardzo głośno brak jakich kolwiek dźwięków z " Buzzera " przycisk wl/wył jak zawsze świecił sie na niebiesko tak teraz po włączeniu swieci sie na pomarańczowo jak przy hibernacji :/ bardzo prosze o Pomoc , wyjąłem karte graficzna i dalej to samo wszystkie kondensatory w dobrym stanie próbowałem nawet wyjąc płytę i na samym procesorze i ramach sprawdzić czy wyda jaki kolwiek dźwięk jednak na nic :/ komputer sie uruchamia ale nie chce ruszyć

Plyta Główna : M2NS-NVM/s ASUS Socket AM2 +

Karta graficzna : radeon hd cos tam :P nie pamietam modelu, jednak na karcie pisze " GIGABYTE GV-R465D2-1GI "

Bardzo prosze o pomoc :/ jestem za granica średnio z językiem a tez nie chce za duzo inwestować w pascia :) chce tylko pykac w Metina :D

Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam za błędy i skladownosc zdań xD pisze z tel. :P

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...