Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim grać ?

mrMajo4alfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kim grać  ? nie mogę się zdecydować kim grać i pewnie nie tylko ja zwłaszcza jak idę jungle szukam postaci musi to być tank najlepiej bez manny  ale może mieć. cena nie gra roli !.

(nie może być shen,zac ponieważ ich mam ;) prosze o szybkie odp

Opublikowano

­Shyvana.

- spory dmg

- jak ją ogarniesz to czasami jest prawie niezniszczalna

- dwie formy - smoka i kobiety, co jest dosyć ciekawe

- pancerz

- brak many

- escape

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Co do jungli i Udyra to nie klasa dla każdego, czemu? Ponieważ nie kazdy lubi na tyle mocno farmić i siedzieć w jungli ja udyrem z jungli wychodzę dopiero po 8 lvl'u kiedy cały team na mnie klnie :D Wtedy wkraczam wyfarmiony w kosmos (udyr największy złodziej jungli). Uwielbiam Udyra, ale ta klasa mówię niej jest dla każdego oraz zawiera manę. Poleciłbym ci, jeśli jesteś zaawansowanym junglerem i rozumiesz tą linię to Udyra, Wukong, Riven, Rek'sai (co do tej klasy mój ulubiony champ), Lee sin (main, uluniony champ) jednakże, jeśli nie to najprostsze postacie Master Yi, Ekko (tak Ekko to klasa gdzie dosłownie się klika), Rek'sai (jest dobry tak samo do nauki ganków, jest dobry dla każdego gracza). Myślę, że pomogłem ;)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...