Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mob_drop_item.txt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pokazałbyś co ten syserr dokładnie pluje chociaż...

Pewnie jebnąłeś się przy dopisywaniu ID jakiegoś przedmiotu i dodałeś taki który w ogóle nie istnieje, sprawdź  :P 

­

Opublikowano

Przecież napisałem co pluje sysser eh ..

**"sysser pluje, że nie może odczytać tego pliku."**

SYSERR: Aug 25 17:31:16 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

SYSERR: Aug 25 17:32:22 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 25 17:35:00 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 26 12:37:53 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 26 12:41:34 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 26 12:47:07 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 26 12:51:14 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt
SYSERR: Aug 26 13:06:41 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

SYSERR: Aug 26 13:09:50 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

Opublikowano

Serwer odpala normalnie, logowanie stoi.

Też czytałem na ten temat, że może być to wywołane przez zdublowanie id itemu bądź potwora. 

@@Edit, złapałem się za głowę jak zobaczyłem, oczywiście głupi błąd wpisałem id itemów, których nie ma w bazie, podmienię i sprawdzę.

@@Dobra naprawiłem, jak zwykle głupi błąd zamiast wpisać ID 72703, wpisałem 702703....

Podrzucam po +, bo dzięki Wam sprawdziłem to jeszcze raz i wyszło ;p.

@@@ Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...