Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Gildie

zaker100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę jakby nie to forum, bo tu więcej dyskusji na temat Voida (dziwo, że nie zmienili nazwy działu z Elsword na Void Els).

Mi osobiście revamp się podoba... zmusza też on trochę graczy do chodzenia na pvp (2v2/3v3), które na PLu jest już trochę wymarłe. Mam nadzieje, że GF się trochę zmieni, a gracze na PLa wrócą... Siedziba Gildii czyli kolejne miejsce do afczenie, poza tablicą xD Tak jak napisała Eve, nowy interfejs jest bardziej przejrzysty i bardziej wygodny, z tym się zgodzę, bo już od dłuższego czasu obsługiwałem ten interfejs na KR, jest on na prawdę bardziej wygodny. Misje kooperacyjne gildii też są fajne, członkowie mogą się bardziej zżyć ze sobą. Magazyn gildii też świetny pomysł, łatwiej będzie o zbieranie np. materiałów na ulepszenie gildii, ma też wbudowany log, więc założyciel i admini gildii mogą kontrolować, czy ktoś pomagał w rozwoju gildii czy nie :v

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

@Wendax Też zauważyłem ze na tym dziale wiekszosc postów to void ale jednak void to też elsword wiec nie ma powodu na zmianę nazwy. Jak by zmienili nazwę trzeba by było wszystkie działy z grami pogrupować. A co do magazynów to wkoncu skończy się nie ustanę proszenie o dadtki tylko bedzie wkladane do magazynu. W ten sposób szybciej gildie beda sie rozwijac. Dla mnie osobiscie swietnym pomyslem jest dodanie tych siedzib bo teraz zamiast porozwalani po mapach bedziemy zbierac sie w siedzibie. Tylko szkoda ze bedzie mozna zagrac dopiero około 15.­

2duxsn4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...