Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA Online 3

konorzatka38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam natchnąłem się dziś na pewien filmik: https://www.youtube.com/watch?v=nKTfln7Bu14

Niestety jest po vietnamsku xD i pokazuje hacka do fify online 3. Ma dużo łapek, gdy wszedłem na stronę podaną w opisie i ściągnąłęm hack wszystko było pięknie do momentu odpalenia fify, gdy ją włączyłem a następnie hacka fifa crashuje. Nie wiem czycos robie nie tak czy po prostu ten hack nie działa. Może już ktos miał z nim do czynienia lub wie jak go odpalić proszę o pomoc :)    Kuszą te zdjęcia vietnamczyków cieszących mordy że mają cały skład +10 dzięki hackowi chciałbym wiedzieć czy on naprawdę działa i czy jest to możliwe.

Opublikowano

Nie ma nawet opcji żeby w taki sposób oszukać grę, która opiera swoje pliki głównie na internecie. Nawet jeśli to Ci zadziała, to tylko wizualnie. Albo dałeś zarobić oszustowi, albo podałeś swoje dane do logowania (wpisywałeś coś?).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...