Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

usuwanie włosów z ubrań

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio kupiłem spodnie do których strasznie przylepiają się włosy, jak radzić sobie z tym problemem? Teraz po ich ubraniu próbuje je "zmyć" delikatnie wodą, ale jest to czasochłonne, macie inne rady?

Opublikowano

­Szczotką klejącą po prostu przejedź, ja tak zawsze robie przy tego typu obraniach. Nie ważne czy na nich są kłaki ze zwierząt, czy moje - po prostu używam tej szczotki na obie te rzeczy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Czy taką szczotkę klejącą kupie w rossmanie, bo u mnie w miasteczku dużego wyboru w sklepach nie ma

Opublikowano

Czy taką szczotkę klejącą kupie w rossmanie, bo u mnie w miasteczku dużego wyboru w sklepach nie ma

idź i zapytaj, ja swoje kupowałem z sieciówkach 

Opublikowano

Ja kupuję w takich sklepikach z różnymi pierdołami do domu (wieszaki, kubki, mopy, miski) albo chemicznych, bo też nie ma u mnie sieciówek.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Ja w zimę mam taki problem z psem, kupuję takie "wałki" z taką taśmą, jadę po spodniach, jak już się nie klei to się odrywa i są kolejne "plastry"

11990.jpg

Opublikowano

W Rossmanie dostaniesz bez problemu. ;)

xdnXBJo.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...