Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty-BOT w GUI

Megapvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem. Napisalem skrypt na antybot w gui ale nwm jak zrobic ze te okienko otwiera nam sie po wejsciu na serwer. kod skryptu:

trigger:        

open chest with 1 rows named "&2Anty&8-&cBOT" to player        
        wait 2 tick 
        format slot 0 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 1 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 2 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 3 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 4 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 5 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 6 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"
        format slot 7 of player with 1 of 35:5 "&aNIE JESTEM BOTEM" to close 

format slot 8 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%"

­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

on join:

wait 10 second

execute player command "komenda_na_antybot_"

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano
on join:      
    wait 2 tick 
    format slot 0 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 1 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 2 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 3 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 4 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 5 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 6 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
    format slot 7 of player with 1 of 35:5 "&aNIE JESTEM BOTEM" to close 
    format slot 8 of player with 1 of 35:14 "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player%" 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

@JimForce ale co z tego, że musi najpierw się zalogować ? to samo @topic

Opublikowano

JimForce Wywala mi 9bledow ;/

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

­Pomoze ktos? dalej nie dziala |_|

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

Musiałbyś nie mieć authme i innego gówna do logowania aby to działało :/

Powiem Ci takie coś chociaż i tak nie weźmiesz tego pod uwagę. Robisz coś na anty-bota który musi kliknąć w zieloną wełnę a zasada bota ma taką:

Wejdzie na serwer, i wyjdzie z niego. Ewentualnie jeszcze coś napisze ewentualnie się zarejestruje.

I nie wiem po co ci to bo wystarczy zamknąć okienko i już ominięta ta twoja 'blokada botów'

on join:
	wait 2 second
	wait 2 tick 
	format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestes botem"
	format slot 7 of player with 1 of light green wool named "&aNIE JESTEM BOTEM" to close 
	format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run "kick %player% &4Jestem botem" 

To tyle ode mnie.

Opublikowano

Nie wazne do czego ten "anty-bot". Do zamkniecia

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...