Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mój pierwszy serwer vps-w czym problem? :l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem->
ogolnie rzecz biorąc mam maszyne na mintshost,INSTALUJE MASZYNĘ JUŻ DRUGI RAZ,i za pierwszym razem komenda git wchodzila,wszystko ładnie płynnie wchodzilo i ten giff pokazuje Wam co robilem po tym jak chcialem jeszcze raz maszyne zainstalowac :l 

44266321527874647240.gif

dzieki wielkie za pomoc <3 podziekowania wyrazam w lajkach,gwiazdkach w profilu i w naturze  8S  :D

post-1405529-0-07057900-1440575473_thumb.png

Opublikowano

Czemu instalujesz linuxa, a nie freebsd? :) Na linux Ci te same komendy co na fbsd nie zadzialaja i serwera metina tez za bardzo nie postawisz

Opublikowano

@harnaś,w takim badz ukladzie co mam wybrac? 

85498710987248002481.png

ogolnie rzecz biorac jestem w tym zielony (vps) jest to moj pierwszy i do tego na probe,w ogole pierwszy raz biore maszyne od mintshost,bralem od sprintdatacenter dedyka i tam jakos latwo mi sie "reinstalowalo" system,a tutaj jakieeees to dziwne jest,albo ja taki juz nacpany jestem,gdyz: 

35280976242752160542.png

-tak wyglada moja "strona glowna" na ktorej jest napisane ze mam feebsd 9.2->zarazem gdy przejde do zarzadzania vps jest napisane iż 
31643444000122495038.png
mam freebsd 9.2 zainstalowane na systemie Linux Debian 7 Beta3 X86 64 Min Gen2 V1 wiec podczas reinstalacji wybralem system ten sam zeby wszystko gralo,a tu lipa i nie wiem jak na ten freebsd sie przerzucić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...