Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić gdy widziało się cheatera?

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić gdy np taka vayne na początku gry przyznaje się że ma l# free, dodguje jak Koreański bóg i orbwalkinguje jak maszyna? A posiadam jedynie jego/jej nick?

Ustaw się 10 metrów przed ścianą, weź rozbieg i roz..eb się o nią. Na pewno wyświadczysz dużą przysługę jedynemu słusznemu społeczeństwu. (czyt. oszustów). 

Ja tam się zawsze chwale, że mam EloBuddy na /all jak gram Cassio na ADC. Żadne ścierwo mi nie podskoczy.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Oj wątpię, że zwrócą uwagę :P Skoro skrypterzy normalnie potrafią dolecieć do challa :P może jest ich wręcz promilowa ilość, bo procent to by było za dużo, ale są :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

No więc tak.. Surreder at 20  :rolleyes:

offtop bo warny ;/ 

Rito ssie i maja w dupie skrypterów :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

0zxl3f.jpg

lrj11k.jpg

@top

Nagraj demko, wyślij do supportu, i tak pewnie c***a da, ale jak chcesz to możesz spróbować. Skrypterzy dostają bany przeważnie tylko przy ban łejwach.

Opublikowano

jesli go nie nagrales to spectuj na op.gg, sraj supportowi demkami az dostanie taka osoba bana i tyle

zrob genka na sziwanie jak powiedzial wczesniej ziomek

jebać psy

Opublikowano

Nic nie zrobisz, w liście reportów nawet nie ma cheatingu.

Kolega niestety ma rację...

Riot ma na to wylane... Bana dostaniesz tylko ty jak będziesz grał inni mogą grać ze skryptami -.- najlepiej widać to na rankedach jak ludzie grają Katą

Opublikowano

Jest specjalny "support" do zgłaszania cheaterów [Nie mogłem znaleźć, nie jest to ten support, do którego piszemy w różnych problemach], najlepiej nagrać powtórke na op.gg [Przed każdym meczem]. Słyszałem, że za takie zgłoszenie [Prawdziwe], można nawet jakieś ip boosta dostać. Niby nie wiele bo to IP ale jeżeli ktoś zaczyna, nie ma wszystkich run to spoko.

Opublikowano

Jest specjalny "support" do zgłaszania cheaterów [Nie mogłem znaleźć, nie jest to ten support, do którego piszemy w różnych problemach], najlepiej nagrać powtórke na op.gg [Przed każdym meczem]. Słyszałem, że za takie zgłoszenie [Prawdziwe], można nawet jakieś ip boosta dostać. Niby nie wiele bo to IP ale jeżeli ktoś zaczyna, nie ma wszystkich run to spoko.

Nawet się nie dowiesz, że zbanowali zgłoszoną osobę.

Opublikowano

Złóż skargę do prokuratury.

Nic. Riot nie zarabia na banowaniu cheaterow.

Kolega ma rację. Prokuratura powinna się tym zająć.  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...