Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejka word

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Zaczynam teraz prawo jazdy robić i wgl głośno się robi ,że teraz od 16 roku coś "po nowemu" będzie i to ma być trudniej i mogą się przez to wydłużyć kolejki.I nie wiem czy spokojnie robić czy się spieszyć koniecznie.
Interesuje mnie jaka jest kolejka w wordzie czy długo po zapisie trzeba czekać na egzamin teroria i praktyka i jeśli nie zdam to ile czeka się na poprawke taki sam czas jak znowu się zapisać ,czy dla "poprawkowców" jest jakiś przyspieszony termin czy jak??Powie ktoś może zdawał ktoś z was nie dawno.??

Jeszcze mam jedno pytanie czy te nowe przepisy będą obowiązywać tych co na kurs się zapisali w tym roku , czy trzeba zdać w tym roku aby tego uniknąć.Ja czytałem to i zrozumieć nie mogłem tego ,może ktoś z was czytał i rozumie to.

Opublikowano

Witam.

Zaczynam teraz prawo jazdy robić i wgl głośno się robi ,że teraz od 16 roku coś "po nowemu" będzie i to ma być trudniej i mogą się przez to wydłużyć kolejki.I nie wiem czy spokojnie robić czy się spieszyć koniecznie.

Interesuje mnie jaka jest kolejka w wordzie czy długo po zapisie trzeba czekać na egzamin teroria i praktyka i jeśli nie zdam to ile czeka się na poprawke taki sam czas jak znowu się zapisać ,czy dla "poprawkowców" jest jakiś przyspieszony termin czy jak??Powie ktoś może zdawał ktoś z was nie dawno.??

Jeszcze mam jedno pytanie czy te nowe przepisy będą obowiązywać tych co na kurs się zapisali w tym roku , czy trzeba zdać w tym roku aby tego uniknąć.Ja czytałem to i zrozumieć nie mogłem tego ,może ktoś z was czytał i rozumie to.

Egzamin teoretyczny to jakieś 1-2 dni, albo ten sam dzień.

Praktyczny do tygodnia, ale to wszystko zależy od godzin. Ja chciałem na rano to czekałem 1.5 tygodnia. 

Deus vult

Opublikowano

Nowe przepisy, które masz na myśli wchodzą w życie 4 stycznia 2016 roku (źrodło: Kodeks drogowy opracowany przez DGP dokładnie strona 18).

Radzilbym wszystko załatwić jeszcze w tym roku.Nowe przepisy są strasznie dziwne (ogromny przypal z tym liścem, oraz z ograniczeniami, a te obowiązkowe i dodatkowo płatne szkolenia po otrzymaniu prawka to jakaś kpina).

Opublikowano

Najlepiej zapisać się przez neta - sam sobie wybierasz pasujący Ci termin i godzinę. Zobacz czy info-car obsługuje WORD w Twoim mieście.

Opublikowano

Zależy od miejsca w którym jest dany ośrodek. W mojej okolicy to egzamin teoretyczny czeka się około 2 tygodni, a na praktyczny około 10 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...