Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozciągnieciem ekranu na laptopie

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam problem, gdy ustawie sobie w grafice zeby mi sie skalowal pelny ekran, to nie dziala to skalowanie w csgo. Gdy mialem windows 8 wszystko dobrze chodzilo, dalo sie rozciagnac, a teraz mam windows 10 i nie moge tego zrobic. Wczesniej poprostu zmienilem rozdzielczosc ekranu na mniejsza (1440:900, normalnie mam 1600:900) wlaczylem skalowanie ekranu, potem zmienilem na normalną i wlaczalem cs'a na rozdzielczosci 1024:768 i ekran byl rozciagniety a teraz nie, pomocy :/

Opublikowano

poki co nie da sie tego naprawic w win 10.

mozesz jedynie zmienic na pelny ekran w oknie i to pomaga (przynajmniej u mnie na win 10)

Opublikowano

poki co nie da sie tego naprawic w win 10.

mozesz jedynie zmienic na pelny ekran w oknie i to pomaga (przynajmniej u mnie na win 10)

domyslilem sie tego wczesniej, u mnie to nie dziala, menu csgo jest normalnie wpasowane w ekran, ale nie moge maks w prawy dolny rog myszką wziac, jakby ekran byl przesuniety w lewy gorny rog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...