Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kzk gop, bilet miesięczny szkolny

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, na stronie kzk gop nie ma tego sprecyzowanego, a support nie odpisuje. Czy w przypadku biletu miesięcznego szkolnego można jeździć na 2 miasta (między miejscem zamieszkania a szkołą) i czy dozwolone są przesiadki?

Na logikę z tego co pisze tutaj: http://www.kzkgop.com.pl/strony/p-1-ulgi-na-przejazd.htmlpowiedziałbym że nie powinno być problemu, ale 2 panie na poczcie co sprzedają bilety powiedziały że miesięczny jest tylko na 1 miasto i muszę kupić droższy bilet. Jak mówiłem, support nie odpisuje, a nie chcę przypału mieć.

Opublikowano

Hmm, jest ewidentnie sprecyzowane, że w relacji między miejscem zamieszkania i szkołą możesz na tym bilecie podróżować, więc albo dają fałszywe info, albo nie powinno być żadnych problemów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Bilet szkolny obejmuje przesiadki

Ogólem obejmuje całą drogę między szkołą a Twoim miejscem zamieszkania.

Wiem bo Sam tak miałem

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Najprościej chyba jednak będzie do nich zadzwonić jutro.

http://www.kzkgop.com.pl/strony/p-1-kontakt.html

Na maila też może jutro odpiszą, bo za późno go wysłałeś.

Nie wczoraj maila pisałem, odpowiedzi nadal brak, chyba się nie doczekam (wątpię że mają taki spam, że się odkopać nie mogą). Jak do 30 nie odpiszą to zadzwonię, ale raczej babki na poczcie podały mi fake info.

Dobra, dzięki.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...