Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie mam kolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graty za pokazanie nicku...co do tematu wybierz jakiś inny skrypt i zobacz czy na nim też nie działają

Hue hue leci reporcik

ty j****y silverku nie widzisz ze to prowo spierdolino XDDDDDDDDD

Opublikowano

Wniąskujesz,że mam silvera po odznace?Gdzie ty masz tutaj prowokacje?I bez wyzywania mi tutaj,ja cię nie wyzywam więc dlaczego ty to robisz?Ah jak to się mówi koxy w necie ***da w świecie.

Co do tematu skrypt niema circle.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Wniąskujesz,że mam silvera po odznace?Gdzie ty masz tutaj prowokacje?I bez wyzywania mi tutaj,ja cię nie wyzywam więc dlaczego ty to robisz?Ah jak to się mówi koxy w necie ***da w świecie.

Co do tematu skrypt niema circle.

a srasz ? 

Opublikowano

Niebęde z tobą wdawał się w dyskusje,ile ty masz lat 12-13?Podaj nazwe miasta to przyjade.

Do autora tematu:

Jeżeli chcesz mieć drawingi zainataluj skrypt typu utilyty plus(jakoś tak się nazywał)

to w opcjach skryptu draw settings jest dla ozdoby? xpp

2lbi4xv.png

Opublikowano

Niebęde z tobą wdawał się w dyskusje,ile ty masz lat 12-13?Podaj nazwe miasta to przyjade.

Do autora tematu:

Jeżeli chcesz mieć drawingi zainataluj skrypt typu utilyty plus(jakoś tak się nazywał)

>sugerowanie ze ten thread to nie jedno wielkie prowo

Opublikowano

Musisz kupić dodatkową opcje w padisharpie która włącza Ci drawingi, i ten nick ukryj bo Riot ma wtyki na mpcforum i lada dzień wyniosą Cię z domu tajni agenci RiotGames w kamizelkach z kajdankami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...