Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawowe pytania

barcaq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem i mam pare pytan odnosnie Skilla.

1.Po co sa takie monety ktore sa pod postacia w statach i sa one w przedmiotach (np okulary dawaja +0.5) . (((NIE CHODZI MI O SP))))
2.Podczas gry czasami dostaje jakies punkty szczesciarza (czy cos w tym stylu ) co one daja i gdzie sprawdzic ile sie ich ma ? 
3. Czy da sie rozpoznac ktory sie ma poziom ? Bo ja widze swoja range lecz do poziomu brakuje juz miejsca - widze tylko 1 i dalej juz nic nie ma bo brakuje miejsca. ( i takie male pytanko - kiedy sie zwieksza poziom a kiedy sie zwieksza ranga ? ) 
Z gory dzieki .

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem i mam pare pytan odnosnie Skilla.

1.Po co sa takie monety ktore sa pod postacia w statach i sa one w przedmiotach (np okulary dawaja +0.5) . (((NIE CHODZI MI O SP))))

2.Podczas gry czasami dostaje jakies punkty szczesciarza (czy cos w tym stylu ) co one daja i gdzie sprawdzic ile sie ich ma ? 

3. Czy da sie rozpoznac ktory sie ma poziom ? Bo ja widze swoja range lecz do poziomu brakuje juz miejsca - widze tylko 1 i dalej juz nic nie ma bo brakuje miejsca. ( i takie male pytanko - kiedy sie zwieksza poziom a kiedy sie zwieksza ranga ? ) 

Z gory dzieki .

1. tzw lucky pointy, są po to aby zwiększyć w grze szanse na zdobycie farciarza, tzw. dodatkowych punktów

2. dają dodatkowe pkt, sprawdzisz ile ich masz w lobby obok postaci

3. innych tylko po wyglądzie, nie widzisz opisu bo pewnie spolszczona nazwa wychodzi poza ''kadr''

Poziom wyżej to i ranga rośnie, co 5lv wskakuje np. z 1 belki na 2 belki, a tak to tylko zmieniają się kolory.

Mam nadzieje, że juz rozumiesz, jeżeli cos jeszcze chcesz się dowiedzieć to wal tutaj ;)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

1. tzw lucky pointy, są po to aby zwiększyć w grze szanse na zdobycie farciarza, tzw. dodatkowych punktów

2. dają dodatkowe pkt, sprawdzisz ile ich masz w lobby obok postaci

3. innych tylko po wyglądzie, nie widzisz opisu bo pewnie spolszczona nazwa wychodzi poza ''kadr''

Poziom wyżej to i ranga rośnie, co 5lv wskakuje np. z 1 belki na 2 belki, a tak to tylko zmieniają się kolory.

Mam nadzieje, że juz rozumiesz, jeżeli cos jeszcze chcesz się dowiedzieć to wal tutaj ;)

jakie dodatkowe punkty ? co to sa za punkty ? 2. chodzi ci o to monety w statach ? 

Opublikowano

jakie dodatkowe punkty ? co to sa za punkty ? 2. chodzi ci o to monety w statach ? 

Kiedy kogoś zabijesz dostajesz przykładowo 50pkt a w głowę 100pkt, gdy wskoczy Ci lucky przy zabiciu podwaja tą liczbę. (Więcej doświadczenia - szybciej wbita następna ranga)

Opublikowano

Za zabójstwa, asysty, podłożenie bomby i rozbrojenie dostajemy punkty, za które potem dostajemy exp (koniec meczu) są też lucky point o które pytasz i właśnie to są po prostu dodatkowe punkty, które na koniec meczu wymieniają sie za exp. Są też przedmioty, które zwiększają szanse na  lucky points (punkty szczęściarza) podczas meczu.

Opublikowano

Mam juz naprawde ostatnie pytanie . 
Interesuje mnie tryb hero - mianowicie nie zasady tylko nagrody. Za kazda gre dostaje sie SP czy to jakos losuje czy jak to dziala ? I mialem do wyboru po grze 3 niespodzianki -czy to sa te same co sie dostaje za codzienne logowanie ?

Opublikowano

Interesuje mnie tryb hero - mianowicie nie zasady tylko nagrody. Za kazda gre dostaje sie SP czy to jakos losuje czy jak to dziala ? I mialem do wyboru po grze 3 niespodzianki -czy to sa te same co sie dostaje za codzienne logowanie ?

1.Po meczu hero (chyba musi być wygrany, nie pamiętam) jest 3 karty, możesz odsłonić jedną z nich - będzie ona twoją nagrodą.

Nagrody: Dopalacz SP/EXP, 100/200sp, tomahawk 1d-perm, armory, itd. bo nie pamiętam :D

2.Nie ma możliwości otwierania kart za zalogowanie się, trzeba zagrać 5 meczy dopiero jest taka możliwość. (No chyba że zagrasz 9 meczy 1 dnia to następnego wystarczy ze zagrasz 1 i już masz karty) 

3. Nie są to te same, w tych dziennych możesz wylosować kapsułę na oragelboxa, oraz oczywiście pozostałe śmieci jak armory, rekawiczki idt. (chyba ze sa a ja sie myle ale nigdy nie widzialem tam kapsów :D)

Opublikowano

W trybie hero można dostać spray, dopalacze, sp , młotki / tomahowki, nie jestem pewien ale chyba też kapsułki mogą polecieć to chyba tyle oczywiście jest to losowe i to nie są te same co za dzienne się dostaje.

Grając w hero zauważyłem, że nagroda zależna jest od meczu (od lvl i czasu gry chyba ), więc jeżeli cały czas będziesz dedał itd. to dostaniesz spray, a jeżeli dobrze będziesz grał to jest większa szansa na sp lub młoteczki.Dodatkowo jeżeli mecz jest długi i wyrównany możesz dostać nagrode mimo, że przegrałeś.

To chyba tyle jak coś to pytaj :)

Opublikowano

Da się jakoś za darmo i w prosty sposób zdobyć to, co ludzie mają za pieniądze? Teraz w każdej grze trafia się 1-2 ViP który dodatkowo posiada taką broń i takie dopały, że czy strzelasz do niego czy trafiasz granatem to przeżyje. Bo teraz pograłem wczoraj cały dzień no i bez sensu trochę, szanse mam tylko jak nie ma vipów ani ludźmi z kupionymi za realną kaskę broniami, lecz takie gry zdarzają mi się baaardzo rzadko.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Da się jakoś za darmo i w prosty sposób zdobyć to, co ludzie mają za pieniądze? Teraz w każdej grze trafia się 1-2 ViP który dodatkowo posiada taką broń i takie dopały, że czy strzelasz do niego czy trafiasz granatem to przeżyje. Bo teraz pograłem wczoraj cały dzień no i bez sensu trochę, szanse mam tylko jak nie ma vipów ani ludźmi z kupionymi za realną kaskę broniami, lecz takie gry zdarzają mi się baaardzo rzadko.

Podczas eventów lub z kart dzień-noc (kapsułki)

Ale żeby być dobrym wcale nie trzeba tego posiadać, te za sp są prawie tak samo dobre ja te eotech z kapsów, więc pisząc że nie masz równych szans się mylisz.

A co do strzelania czy granatu: Albo bijesz gdzieś po nogach albo granat jest daleko od celu lub najprawdopodobniej mają pozakładane kamizelki.

Opublikowano

To co ludzie mają za pieniądze

-kapsułki dostaje sie podczas eventów najczęściej po 6 lub 12 

-vipa także podczas eventu niestety, ale często dają po parę dni konta vip, rzadko raz na pół roku lub więcej są eventy, w których można dostać vipa na 15 a nawet 30 dni.

To z granatem to coś musiałeś źle spojrzeć, ponieważ granaty działają normalnie.

Czy SKILL jest pay2win ?

Otóż nie możesz mieć najdroższe bronie i tak nie da Ci to przewagi nawet najrzadsza M4 SUPREME nie daje jakiejś super przewagi.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...