Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do muzyki do 500-600zl

BaoLee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam słuchawek tylko i wyłącznie do muzyki elektronicznej typu trance, house, różne remixy itp, czasami ale rzadziej rapu. Koniecznie słuchawki Bluetooth, powinny dobrze izolować od hałasu na zewnątrz, nie posiadać basu rodem z remizy. zastanawiam się nad sony zx 750 BN. Ktoś coś?:)

Opublikowano

Jak nie masz żadnej karty dźwiękowej (rozsądne minimum to asus xonar) to się nawet nie zabieraj za to. Styknie Ci na reloopy shp1 + w/w karta dzwiekowa. Dobrze tłumią, audiofilskie sprawdzą się w muzyce ale też nie boją się gier i pozycjonowania w nich, wykonanie na wysokim poziomie.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Za 700zł masz Sony MDR 1, trochę taniej chociażby Takstar HD6000 czy Pro80. Jeśli szukasz bardziej neutralnego brzmienia to może AKG K550. Jeśli chciałbyś coś mniejszego lub innego to mów, nie podałeś prawie żadnych wymagań więc wymienić można wszystkie modele z podpiętego spisu.

Opublikowano

Nie znam się za bardzo na słuchawkach. Po prostu chce uzyskać bardzo dobre brzmienie w tym przedziale cenowym :) jakie kryteria należało by jeszcze podać?

Sony MDR 1 wersja Bluetooth, warto ją brać pod uwagę? Podobają mi się, co myślicie o tych słuchawkach?

Opublikowano

Same w sobie dobre, ale bluetooth w każdych słuchawkach to pewnie ograniczenie jakości. Nic nie równa się z kablem, ale jeśli chcesz to nie powinieneś się zawieść na tych słuchawkach.

Opublikowano

W sumie to wydałem jakiś czas temu na senki które były świetne, ale po czasie kabel się przerwał, poszedł do wymiany i nie było już tego samego. Podajcie jeszcze coś fajnego, wygląd soniaczy mi odpowiada :)

@truefaith

Zx 750 BN firmy Sony, co mój drogi kolega o nich myśli?

Opublikowano

Dobry kabel się nie przerwie, po za tym lepsze słuchawki mają kabel wykręcany/odpinany

Te sony które podałeś raczej mocno średnie. Jeśli chcesz coś lepszego z BT to musisz zapłacić dużą kasę żeby to miało sens. Słuchawki z kablem tej samej klasy byłyby dużo tańsze

Opublikowano

Za 700zł masz Sony MDR 1, trochę taniej chociażby Takstar HD6000 czy Pro80. Jeśli szukasz bardziej neutralnego brzmienia to może AKG K550. Jeśli chciałbyś coś mniejszego lub innego to mów, nie podałeś prawie żadnych wymagań więc wymienić można wszystkie modele z podpiętego spisu.

polecam sony mdr 1 do sluchania sa super i do gier online sa z*******e :) sam mam od roku jestem mega zadowolony

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...