Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający FishBot

michael575

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fishbot jest ten sam, czyli skrypt działający na autohothey przekonwertowany na exe, zmieniają się pointery które można znaleźć 10 minut po aktualizacji na pewnym forum. Na mpc pojawią się pointery aż ktoś łaskawie je "przerzuci".

Tutaj masz pointery które zostały wrzucone 10 godzin temu, nie wiem czy działają bo nie sprawdzałem. 

[Pointers]
WaterPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x70"
LavaPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x514"
ChocoPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x2c0"

@Edit

Pointery działają, druga sprawa nie uważasz że dział poradnika jest złym działem na twoje pytania? 

Opublikowano

Fishbot jest ten sam, czyli skrypt działający na autohothey przekonwertowany na exe, zmieniają się pointery które można znaleźć 10 minut po aktualizacji na pewnym forum. Na mpc pojawią się pointery aż ktoś łaskawie je "przerzuci".

Tutaj masz pointery które zostały wrzucone 10 godzin temu, nie wiem czy działają bo nie sprawdzałem. 

[Pointers]
WaterPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x70"
LavaPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x514"
ChocoPointer="0x00A542FC+0x144+0xe4+0x2c0"

@Edit

Pointery działają, druga sprawa nie uważasz że dział poradnika jest złym działem na twoje pytania? 

Sorka za dział a i bardzo dziękuje za pointery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...