Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z wyborem klasy

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytani bo mam zamiar zagrać w tera ale mam problem z wyborem klasy możecie mi pomóc chciał bym miec postać z dps i najlepiej jakąś mobilną jest tak w terze ?

Opublikowano

Warrior-pełna mobilność w pve kozak praktycznie cały czas na plecach bossa

Slayer-troche wolniejszy ale wciąż ok

Gunner-klasa dla brain deadów bardzo prosta kryci praktycznie przez większość czasu.

Opublikowano

A czy warriorem i mistyckiem da się grać samemu i pokonać jakiegoś bosa albo pofarmić jakieś lepsze moby ? A i czy mistick nadaje się do samodzielnego pvp bo z tego co patrzałem to taki suport ?  A znacie może jakiegoś najlepej polskie jutubera który nagrywa tera poradniki lub coś w tym rodzaju ?

Opublikowano

Warrior ma jednego stuna z doskokiem, slayer ma 2 stuny, przy czym każdy jego atak może cię przewrócić. Najbardziej uniwersalny jest warrior i mystic.

Backstab-magiczny klik 7s stuna z 15m praktycznie niemożliwy do przewidzenia cast Instant.

Cascade of stuns- kolejny stun coś koło 5s jeśli użyjesz na zbackstabowanej osobie i obok niej so inne wtedy stun rozchodzi sie na nich.

reaping slash-kolejny stun

staggering counter-możesz użyć po tym jak dostaniesz hita

battle cry- 15m aoe stun

Mangle-4 uderzenie combo attack ucina szybkość poruszania o 50%

combative strike--50% hp recovery -4.5% endurance

pounce- -50% szybkości poruszania

scythe-w pvp gwarantowane KD

rising furry- stagger->KD

binding sword-przyciąga obiekty z 15m

Mystic jest kompletnie cienki teraz tylko 1 skill jako evade 'teleport jaunt' dośc sporo CC lecz nie ma szans jeśli Zerk zacznie nawalać KD chainem.

Opublikowano

Co do PvP to dobry mystic może rozwalić każdą postać nawet bez przywoływania thrali,1v1 bardzo trudno go pokonać bo cały czas się leczy,teleportuje i jeszcze spamuje trutką ;p 

Opublikowano

Co do PvP to dobry mystic może rozwalić każdą postać nawet bez przywoływania thrali,1v1 bardzo trudno go pokonać bo cały czas się leczy,teleportuje i jeszcze spamuje trutką ;p 

Nie nazwał bym tego pvp. Co to za skill latać w kółko, leczyć się i truć przeciwnika tym samym skillem... Jak widzę jakiegoś mystica wyzywającego na pvp lub zaczepiającego na outlaw, to oddalam się jak najbardziej i czekam aż sobie pójdzie :D

Opublikowano

Bardzo dobry lub dobry dps może zniszczyć słabszego mystica,tylko że trzeba czekać na jego błędy lub mieć dobrego kryta. Więc jest jakaś szansa na wygranie PvP :P

Opublikowano

Za Warriora się nawet nie bierz. Najtrudniejsza klasa w całej grze, niektórzy bardzo zaawansowani nie potrafią go nawet ogarnąć. Na początek polecam ci Slayera / Sorcerera. Dwie bardzo przyjazne klasy. I łatwe i silne. Obie mobilne i mają całkiem dużo cc'ków :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...