Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto steam i trade

kubanek_kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś blokada na trade za pomocą trade link jeśli konto jest nowe? Chciałem wysłać ofertę przez tradelinka ale jest błąd bez informacji jaki to błąd.

cover.png?dl=0

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCholewka. nie wypowiadaj sie jak niewiesz

Po 15 dniach od wlaczenia steam guard czyli musisz tez najpierw potwierdzic email

Co do rynku odblokowujesz go doladowujac portfel za minimum 5€ i czekasz 30dni

Jesli masz zablokowany rynek to tez mozesz tradowac np. Ja kupywalem koledze skiny u siebie i wysylalem mu poprzez trade xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCholewka. nie wypowiadaj sie jak niewiesz

Po 15 dniach od wlaczenia steam guard czyli musisz tez najpierw potwierdzic email

Co do rynku odblokowujesz go doladowujac portfel za minimum 5€ i czekasz 30dni

Jesli masz zablokowany rynek to tez mozesz tradowac np. Ja kupywalem koledze skiny u siebie i wysylalem mu poprzez trade xD

Po tych 5$ to odblokowuje sie dodawanie znajomych, dochodzenie do grup, trade'y, i rynek. Miałem konto miesiąc z cs'em z klucza (na jednym pc, steamguard od0 30 dni) i dalej nic nie miałem. Doładowałem za 5Euro i się odblokowało wszystko. Tyle z moich doświadczeń. Pozdrawiam KiesieK

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...