Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PokeLike 2D] [POLSKA] Gra pokemon na mapie 2d. [ZAPOWIEDŹ]

rover6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było takich samych gier już setki, jedna nawet polska i wszystkie upadły po dosć krótkim czasie. Mimo wszystko życzę powodzenia, może ta gra nie skończy jak inne :)

Opublikowano

Nie wiem o jakich grach mowa :) Nie przypominam sobie, aby była jakaś gra przez przeglądarkę z w pełni funkcjonalnym chodzeniem.

Opublikowano

Tę grę tworzył mój znajomy którego uczyłem programowania :) Była pisana w php i chodzenie wyglądało tak samo jak w pokegra itp... U nas silnik jest pod c++, a chodzenie jest płynniejsze niż w Margonem itp.  

Opublikowano

Tę grę tworzył mój znajomy którego uczyłem programowania :) Była pisana w php i chodzenie wyglądało tak samo jak w pokegra itp... U nas silnik jest pod c++, a chodzenie jest płynniejsze niż w Margonem itp.  

W takim razie zwracam honor, tylko polecam poprosić jakiegoś grafika, o zrobienie lepszej strony, bo ta wygląda trochę słabo i odstrasza zamiast zachęcać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...