Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No input signal

kamil619nowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przy włączeniu pc wyskakuje (gdy kabel z monitora  jest podpięty do karty) "no input signal" i "recommended settings 1440x900 60hz" (po czym monitor gaśnie, wiatraki w pc itp. działają...)

ogólnie gdy kabel ,który jest połączony z monitorem i pc podepnę do procesora to działa aczkolwiek 

jak na złość gra na ,której mi najbardziej zależy-nie :D niby ma problemy z wykreowaniem przedmiotów w 3D czy coś takiego... ( napisałem do PT danej gry pisali bym zainstalował sterowniki ale boje sie to robić bo nie mam zielonego pojęcia jak... a no i sterowniki oczywiście były instalowane ) Na początku wystarczyło wyciągnąć wszystkie kable zaczekać chwile i kabel mógł być podpięty do karty, lecz nie wiadomo z jakich przyczyn wyłączyli prąd na chwile... po czym mimo wyciągania kabli nadal występuje ten problem.Wina kabla to pewnie nie jest bo jak pisałem gdy jest podłączony do procesora  to działa jedynie gra nie... tak więc zmiana kabla raczej nie pomoże ale w razie czego moge zakupić spróbować.No... jeśli macie jakieś pomysły co zrobić to prosze pisać, i to w jak najprostszy sposób nie znam sie zbytnio :D jedyny informatyk ,któremu ufam wróci dopiero za miesiąc a tyle nie wytrzymam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...