Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Multihack by Kamer

Urso223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pobrałem multihacka na privy dokładnie tego http://metin2mod.tk/multihack.html

Są w nim dwa pliki wypakowałem je do głównego folderu Vesteris(Na tym serwerze chciałbym poużywać speed hacka).

Włączam grę poprzez metin2client wyskkuje okienko, klikam start i jest błąd

zsdereutyjvwkkcuctwyuclydsxiylxhigmhzllr

Jak klikam ok to gra się wyłącza. Co mam robić aby działało? Może macie jakiś inny multihack na Vesteris?

banneranim.gif

Opublikowano

Mam zainstalowane co co potrzebne czyli to "Wymagane do poprawnego działania: MV C++ 2008 RP."

Jak instaluje framework 3.5 jest taki błąd http://screenshot.sh/oAicERAX5JSck

Mam wersje 4.5 jak sprawdzałem w panelu sterowania tam gdzie się usuwa programy.

Coś czytałem w temacie hacka kamera o injeactorze. Potrzebny mi on jest? Ja po prostu te pliki wrzucam do folderu bez żadnego programu jak coś.

banneranim.gif

Opublikowano

Uruchom z zgodnością może pomorze jak nie pobierz potrzebne programy do uruchomienia w wersji najnowszej :)

Opublikowano

W funkcjach systemu (Włącz wyłącz aplet fukncji sytemu) jest framework 3.5.1, ale nie chce mi działać. Próbowałem go wyłączyć i zainstalować, a potem włączyć wszystkie opcje frameworka (Była tam dwie jak się rozwinie) zainstalować i dalej nic :/

Ze zgodnością systemu XP(Service Pack 3) też nie działa. Ktoś ma jakieś pomysły? :c

banneranim.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...