Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# Kupienie subskrypcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcem na stronie zakupić suba ale tam pisze 15$. założyłem sobie konto na paypal i teraz pytanie ... mam tam walutę PLN więc jak to zrobić by wysłać te 15$ ? jestem w tym świerzy ...

Opublikowano

Takie małe pytanko :D Na c**j wydajesz 15 $ na tą j***** subskrypcje (i karmisz te szwabskie świnie) skoro crack do l# jak najbardziej się sprawdza ? :D Płacić za coś co jest za darmo nonsens po huju 

Opublikowano

Takie małe pytanko :D Na c**j wydajesz 15 $ na tą j***** subskrypcje (i karmisz te szwabskie świnie) skoro crack do l# jak najbardziej się sprawdza ? :D Płacić za coś co jest za darmo nonsens po huju 

Pewnie banik na IP na nulledzie

Opublikowano

Pewnie banik na IP na nulledzie

Mi juz pobanowali 14 kont ale gram na 15 do dzisiaj bez żadnych komplikacji da sie ? da  :D

Opublikowano

Ja przez konto paysafecard płacę 13 $ i jakieś grosze, waluta zmienia się automatycznie. Za tą niewielką sumę masz świetny program i nie musisz p******** się z tym całym nulle*em. 

Opublikowano

Ja przez konto paysafecard płacę 13 $ i jakieś grosze, waluta zmienia się automatycznie. Za tą niewielką sumę masz świetny program i nie musisz p******** się z tym całym nulle*em. 

o k***a tyle pierdolenia że aż strach :D zarejestrować konto , jebnąć parę postów , pobrąć urochomić , dodać skrypty i grać rzeczywiście wysiłek niesamowity  xD   xD

Opublikowano

może dla tego że dostałem bana na ip i nic nie mogę z tym zrobić ... już próbowałem wszystkiego ...

Jakiego bana diatales 1000 czy 2000

ja dostałem [#1001]

pytanie moje brzmi czy wykupił byś mi suba a ja bym Ci przelał kase ?

Opublikowano

@ProKoxJumper wyczyść ciasteczka przeglądarki, a potem zmień ip. Możesz też spróbować przez VPN-a, ale lepiej je zmienić na stałe.

właśnie chodzi o to że mam stałe ip .... muszę dzwonić na orange i prosić o zmianę po mam ipv6 ...

Opublikowano

To wolisz wydać hajs niż zadzwonić?

­

"może dla tego że dostałem bana na ip i nic nie mogę z tym zrobić ... już próbowałem wszystkiego ..."

Chyba woli wydac hajs.

@topic

Waluta zmieni sie sama, ale paypal tez za to cos bierze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...