Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projektowanie i tworzenie stron www - jaka firma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję firmy, która wykona i wdroży portal aukcyjny. Nie ukrywam, że jestem na początku sowjej drogi biznesowej dlatego też moje środki finansowe są ograniczonę. Możecie polecić jakąś niedrogą firmę, ale solidną? Wiem, że to ciężkie połączenie, ale może jednak mi się uda znaleźć :)

Opublikowano

Większość firm policzy tobie za taki projekt bardzo dużo pieniędzy. Polecam zlecić taki projekt młodej osobie która nie zażyczy sobie fortuny.

Opublikowano

Nie mam żadnej do polecenia, ale nie wiem czy się orientujesz jaki jest kosz takiego 'portalu aukcyjnego' - dobrze zrobione aplikacje kosztują nawet 15k - 200k zł.

Opublikowano

Witam,

Poszukuję firmy, która wykona i wdroży portal aukcyjny. Nie ukrywam, że jestem na początku sowjej drogi biznesowej dlatego też moje środki finansowe są ograniczonę. Możecie polecić jakąś niedrogą firmę, ale solidną? Wiem, że to ciężkie połączenie, ale może jednak mi się uda znaleźć  :)

Zapraszam do kontaktu. 

[email protected] / GG.

Mam trochę znajomych z branży. Może uda mi się pomóc.

Opublikowano

Ja ostatnio zastanawiałam się nad firmą FairWEB. Po kilku wymianach mailami wzbudzili moje zaufanie. Również projekty, które widziałam przypadły mi  do gustu. Ale może ktoś może więcej powiedzieć coś na temat tej firmy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...