Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POSZUKUJE WH NA VESTERIS

kubatokox123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem, ja albo nie mogę wejść do gry albo wywala mnie z gry jak na modzie wejdę.

W trolowanie się bawisz haha :D :D Nie działa tam nic :D

/

Opublikowano

Endymion, może ty coś skminisz, znasz się trochę na plikach vesterisa  :huh:  :D

On na tym serwerze jest głównym administratorem idioto xD

Nie będzie cheatów na ten serwer :)

Opublikowano

raczej ty jestes idiota nie poczules ironii w jego wypowiedzi ??? i dobrze ze nie bedzie poddałeś sie bo endymion zrobil zabezpieczenie a ty juz nie umiesz tego przebic xD pseudo hacker k***a xD

Opublikowano

raczej ty jestes idiota nie poczules ironii w jego wypowiedzi ??? i dobrze ze nie bedzie poddałeś sie bo endymion zrobil zabezpieczenie a ty juz nie umiesz tego przebic xD pseudo hacker k***a xD

"Zabezpieczenia były robione razem z Homixem, więc hamuj się."

Wiadomość od Endymiona, bo perma dostał xD

Opublikowano

niby za co ?? taa jak homix kur.wa jednym gotowcem sie bawil ciagle z homixa taki majstersztyk ze ja pierodleeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Tam nie był ironii, to typowy random, jak Ty, reszty nie skomentuję.

:)

homix to gunwo 

:/

Smutno mi.

niby za co ?? taa jak homix kur.wa jednym gotowcem sie bawil ciagle z homixa taki majstersztyk ze ja pierodleeeeeeeeeeeee

Co wy tak na mnie naginacie, zazdrościcie tych zabezpieczeń czy jak? Kolego, o jakiego gotowca Ci chodzi xD

Szkoda mi vesterisa było, to trzeba było jakoś to ogarnąć.

Opublikowano

Dali mu 54 na dwie flaszki :

taa szkoda k***a ile Ci dali ? 50zl? zebys mial na nowe spodnie? hah

­

Dzięki że mi to mówisz, gram tam 3 tygodnie i nie zauważyłem że to administrator...

Oczywiście ty jesteś idiotą jeżeli wytykasz oczywiste sprawy  :mellow:

­

an-F7eF20Puniek-ccccccffffffffffcc45003-

Opublikowano

Dali mu 54 na dwie flaszki :

­

Dzięki że mi to mówisz, gram tam 3 tygodnie i nie zauważyłem że to administrator...

Oczywiście ty jesteś idiotą jeżeli wytykasz oczywiste sprawy  :mellow:

­

Nie piję. :)

racja homix to gowno ;/ to forum z czitowaniem a nie zabezpieczaniem od czitow

:/

To nie jest forum z "czitowaniem", to jest forum "o wszystkim", mpcforum.pl, tam nie masz wszystkiego o cheatach, a skoro tutaj cheatów szukacie, to temat już może zostać zamknięty, bo nigdy na ten serwer nic nie powstanie.

Opublikowano

homix nie pije bo mama nie pozwala :X

rozumiem ze teraz mowisz o sobie, nie komentuje, bo gowno mnie to obchodzi.

W przeciwieństwie do Ciebie staram się prowadzić zdrowy tryb życia :C

):

Opublikowano

rozumiem ze teraz mowisz o sobie, nie komentuje, bo gowno mnie to obchodzi.

W przeciwieństwie do Ciebie staram się prowadzić zdrowy tryb życia :C

):

ty k***o xD dobry jestes podziwiam nie dales sie sprowokować :)) co do tematu  NA VESTERIS NIE POWINNO BYC ZADNYCH CHEATOW BO TO W KONCU HARD/MEDIUM :)

Opublikowano

ty k***o xD dobry jestes podziwiam nie dales sie sprowokować :)) co do tematu  NA VESTERIS NIE POWINNO BYC ZADNYCH CHEATOW BO TO W KONCU HARD/MEDIUM :)

"Ty k***o", Słuchaj... to jak zwracasz się do swojej matki ogólnie, również mnie mało obchodzi, cóż... rodzice nie dopilnowali i dziecko zachowało złe maniery i nie prawidłowa kulturę osobistą, ale mniejsza o to, co do serwera.. medium - hard, na takie serwery ludzie bardzo często szukają cheatów, ale tutaj jak pisałem, nie będzie nic, dlatego nie wiem dlaczego temat jest jeszcze otwarty, ludzie się nawzajem "próbują" sprowokować, lecz większości się to nawet nie udaje, a jak widzę, żadnemu moderatorowi nie jest na rękę, wejść sprawdzić co się tutaj dzieje!

Opublikowano

Homix zrobisz tego update do vesteris z wh ? ??

Na ten serwer robiliśmy "razem" zabezpieczenia z administratorem... Więc na pewno na ten serwer nic nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...