Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o platnosci-online.pl

HOMER12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecił bym ci bardziej 

MicroSMS.pl

mógłbyś mi uzasadnić swoją wypowiedź. Pytam, bo w necie jest wiele negatywnych opinii o nich.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

@Risen. - się wypowie, bo coś o nich wie.

#nie polecam, tak jak up nie wypłacają pieniędzy.

Opublikowano

@m1ste skąd wiesz, że wiem? :D O mnie na MPCforum się wszyscy wypowiadają jakby mnie dobrze znali, a w ogóle nicków nie kojarzę. :v

#topic: Rzecz jasna, nie polecam, nie polecam i raz jeszcze nie polecam. 

Jakieś już ponad rok temu miałem podpięty pod nich sklep SMS. Zarobiłem 800 PLN (chyba, nie pamiętam już dokładnie, w każdym razie dość spora kwota). 

Przyszło do wypłaty i odrzucili ją ze względu na to, że strona była offline. Nie dali szansy nawet z powrotem strony ze sprzedażą włączyć, po prostu odrzucili wypłatę.

Gdy do nich napisałem na maila ponownie, uzyskałem jakąś krótką, nieprzyjemną odpowiedź. I teraz najśmieszniejsze, próbuję się zalogować do panelu i beng! Moje konto zostało usunięte.

Śmiechu warte, raz jeszcze nie polecam, nieprofesjonalni, nierzetelni. Już samo to, że pozwalają zarabiać osobom 13-letnim sprawia, że możemy śmiało pomyśleć, że coś jest z nimi nie tak...

Do tego sposób działania, współpracy między partnerem a usługodawcą jest niejasny i po części niezgodny z prawem.

Polecam MicroSMS, jestem u nich wprawdzie od niedawna, ale wiem, że osoby, które to prowadzą zawsze mi pomogą i mnie nie oszukają. Poza tym przyjazny panel. B)

5465845486.png

Opublikowano

Wypłacają pieniądze, ale czasami trzeba na nie czekać nawet do 2 miesięcy (tak było z 8-10 miesięcy temu). Ostatnio wpłaciłem im coś 2 tygodnie temu (na poczcie, bo innej możliwości wtedy akurat nie miałem) i czekam już tydzień, aż mi odpiszą cokolwiek. Wybrałbym coś innego, jeśli nie chcesz problemów.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Strona platnosci-online.pl padła, a ja dzisaj wygrałem sprawę w sądzie o 1700zł. Ciekawe jak to się skończy, bo po regonie widać, że firma nie zamknęła jeszcze działalności.

BitCoin to waluta przyszłości, zacznij ją zbierać już teraz ! Za darmo !

Opublikowano

@up, bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało i nie podejrzewałbym że się tak zawiną. Można wiedzieć kiedy upadli?

No tak przecież 50zł ci nie ukradną, ale jak przychodzi jakaś większa kwota to już dają dowody wyssane z palca.

Opublikowano

Nie polecam nikomu tam zakładać konta.

Na samym początku założenia balmory mieliśmy tam konto, było dobrze 2 miesiące niecałe.

Mieliśmy sporą sumę do wypłaty, zależało nam na czasie bo opłaty za serwer mieliśmy, a to był grudzień.

Więc zleciłem wypłatę wcześniej, zwlekali z wypłaceniem ponad 4 tygodnie, wysłałem masę email z prośbą o wypłacenie zarobionych pieniędzy ale bez efektu. Za każdym razem jakiś pijany typ sypał regulaminem w odpowiedzi, itp No i w końcu stało się, okradli nas na 12tyś, moje konto został zbanowane, zdążyłem zrobić screena z wypłat. Z tego co wiem to filme prowadzą 2 osoby, jakiś typ i kobieta, wczesniej mieli jakieś problemy komornicze i oszukują młodych ludzi bez filmy.

Złodzieje i oszuści, omijać szerokim łukiem NIE POLECAM!!!!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

OMIJAJ Z DALEKA NIE WYPŁACAJĄ KASY!

Wiszą mi gruby hajs i nie chcą oddać! NIE POLECAM (jbc. mam dowody)

kasa na minecrafcie się nie liczy xp

żartuję, też mnie ojebali ponad 2 lata temu w taki sam sposób, też do wypłaty miałem hajs z klocków, mój post gdzieś wyżej już o tym jest

5465845486.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co teraz z tą firma ? 

Bo ja widzę że na ich stronie jest wszystko rozwalone. Napisałem list pod te niby ich dane ale zobaczymy czy dostanę zwrotkę czy odpowiedź. Te ich dane do korespondencji są jakieś dziwne wiec znalazłem w necie i tam wysłałem 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...