Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc w poprawce z WF

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, chcę pomóc znajomemu zdać jutrzejszą poprawkę z WF. nie jestem pewny co do tego zadania:

Omówienie sposobu wymierzania rozbiegu do skoku w dal - wykonanie próby skoku sposobem naturalnym z pomiarem odległości.

byłby ktoś w stanie napisać, o co tutaj dokładnie chodzi? oczywiście to napisane na czerwono

Opublikowano

Można chodzić na wf i ciągle nie mieć stroju, można nie chodzić na wf w ogóle. Można nie potrafić pewnych zadań.... W cholere możliwości, a ty wyjeżdżasz ze 120kg? Co to ma do rzeczy? Myślisz że synek 120kg jest od ciebie gorszy? Polecam ci spotkać się z pięścią takiego synka

Opublikowano

Google nie boli, a wystarczy trochę poszukać na stronach i masz materiał: https://www.google.pl/search?client=opera&q=sposób+wymierzania+rozbiegu+skoku+w+dal&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Ps. Jak można nie zdać z WF? Nie wiem ile to trzeba mieć kilogramów? 120?

Można chodzić na wf i ciągle nie mieć stroju, można nie chodzić na wf w ogóle. Można nie potrafić pewnych zadań.... W cholere możliwości, a ty wyjeżdżasz ze 120kg? Co to ma do rzeczy? Myślisz że synek 120kg jest od ciebie gorszy? Polecam ci spotkać się z pięścią takiego synka

tyle to nie waży, po prostu ma swoje widzimisię na strój do WF. na google nic trafionego na ten temat nie ma. szukałem przed założeniem tego tematu

Opublikowano

Ciężko stwierdzić co to może znaczyć :O Zależy też od nauczyciela jak będzie spoko to nie powinien mieć dużych problemów, ale jak jakiś fanatyk to rzeczywiście musi się postarać :P

BTW: Wszystko zależy od nauczyciela, ja w klasie miałem gościa który przez cały rok nie ćwiczył ani razu (ani razu) i miał 4 na koniec 

Cześć...

Opublikowano

Spotykam się z taką pięścią - jej powolny lecz majestatyczny ruch zwraca się ku mnie, ja w międzyczasie mogę np. pójść do kibla czy zrobić kanapkę. Kiedy w końcu uderza w ramię mówię: ,, Hahaha, ale jesteś zabawny! ''.

Nie wiem co tutaj jest godnego do polecenia.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...