Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reporty

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi? Gram sobie gierkę maokaiem no i spoko. Jedyne co piszę na czacie to GG,WP i GJ i na koniec gry patrze, a tu: Zostałeś zreporotwany za offensive language.

To ja się pytam za co? Czy pisanie GG i WP to obraźliwe słowa czy co? Czy po prostu dzieci z przeciwnego teamu się obraziły na cały świat że przegrały grę?

Opublikowano

ludzie reportuja jeśli są mocno zaorani lub gdy ktoś po prostu wkurza przeciwników sposobem gry np cały czas fokus jedna osoba itp, wiem bo jak gramy z kolegami to jak ktoś z przeciwników babysituje czy coś w tym rodzaju to ma 5 reportow za verbal abuse i tyle :f

Opublikowano

Ludzie po prostu nie potrafią przegrywać, każdy jest mentalnym challengerem no i jak on przecież mógł przegrać? 

Ale teraz jakoś poprawili ten system który sprawdza czy faktycznie pisałeś coś obraźliwego, potem nawet dostajesz loga na maila jakich słów obraźliwych użyłeś. Tak więc jak nic nie pisałeś, nic nie dostaniesz.

Opublikowano

Jeżeli rozjebałeś grę i wszystkich zaorałeś nie pisze się "gg" bo ta gra raczej dobra nie była

Opublikowano

Papryki raportowały Cię za nic, miałem tak wiele razy, idzie się przyzwyczaić. Wyłączenie czatu nawet nic nie daje ani zmutowanie wszystkich, bo i tak dostaniesz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli napisałeś tylko 'gg wp' to i tak nie dostaniesz bana.. Nawet po takim powiadomieniu

Opublikowano

GG czy GJ nie jest niczym złym ...

A zresztą lepiej olej te reporty one prawie nic nie dają ...

Wiadome chyba że coś masz na sumieniu , ja polecam ci komendę /mute all :)

Opublikowano

A teraz słuchajcie kolejną ciekawą historię. Gram sobie yasuo na midzie na fiorke. Wszystko idzie łatwo jestem 1/0 do póki skarner nie zaczął przychodzić na ganki. 3 razy przyszedł i 3 razy padł. I nagle bum. Fiora z 0/1 nagle 3/1. Dobra, przychodzę na linię. Nie ma fiory to kurdę pinguje ss i piszę. Schodzi na bota double kill, no i mamy 5/1. Później jeszcze ja padłem 4 razy od niej. Wyszło ze była jakieś 19/1 na koniec gry. No i spoko. Nie pisał bym tego gdyby nie to, że ni z gruchy ni z pietruchy na koniec gry lux support i wspaniały skarner na czacie piszą: report yasuo. No i kolejne 2 raporty mi się dostało. Według mnie jest to żenada. Ludzie nie potrafią przyznać się do błędów. Niektórzy pewnie mnie zaraz bedą hejtować że chce się wypłakać. No ale trudno :) Ps. Pewnie niedługo poleci restrict czat albo ban za tych zjeb**.

Opublikowano

­

A teraz słuchajcie kolejną ciekawą historię. Gram sobie yasuo na midzie na fiorke. Wszystko idzie łatwo jestem 1/0 do póki skarner nie zaczął przychodzić na ganki. 3 razy przyszedł i 3 razy padł. I nagle bum. Fiora z 0/1 nagle 3/1. Dobra, przychodzę na linię. Nie ma fiory to kurdę pinguje ss i piszę. Schodzi na bota double kill, no i mamy 5/1. Później jeszcze ja padłem 4 razy od niej. Wyszło ze była jakieś 19/1 na koniec gry. No i spoko. Nie pisał bym tego gdyby nie to, że ni z gruchy ni z pietruchy na koniec gry lux support i wspaniały skarner na czacie piszą: report yasuo. No i kolejne 2 raporty mi się dostało. Według mnie jest to żenada. Ludzie nie potrafią przyznać się do błędów. Niektórzy pewnie mnie zaraz bedą hejtować że chce się wypłakać. No ale trudno :) Ps. Pewnie niedługo poleci restrict czat albo ban za tych zjeb**.

Do póki poważnie nie zaczniesz flamić albo cokolwiek innego, bana nie będzie.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

za ez potrafią być bany, ponoć

ale za gg nie ma, te reporty i tak nic nie robią dopóki na serio czegoś nie napiszesz i nie dostaniesz reporta, ja nie miałem blocka na chat od s4 kiedy każdy dostał blokade jak to wprowadzili 

­

Opublikowano

Aha bo pisze tak zawsze po wygranym meczu xD no ale jak byl really latwy no to b***h pls

Moze cie nie raportują, ja jak tak pisze po 5 razy to zazwyczaj w lobby na koniec 2/3 osoby z enemy piszą report xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ludzie jak tiltują to na koncu reportuja wszytskich za byle co więc znasz odpowiedz :D

Opublikowano

Ostatnio tak pisałem elo srebro gold i dostałem bana na 65 meczy na chat xD

Też bym Ci dał raporta za takie coś.

A za easy gg lel ? xD

Tak.

A co do tematu. Całkiem możliwe, że ktoś z drużyny przeciwnej nie potrafi przegrywać i rzucił Ci reporta od tak, żeby zrobić na złość. A riot prawie wgl. nie kara za inne reporty więc ..

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...