Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher się zatrzymuje przy 70%

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem sobie zagrać w LoLa, więc dzisiaj pobrałem sobie instalke wszystko ładnie pięknie ale przy aktualizowaniu LoLa 2/2 zatrzymuje się przy Patcherowanie i nie idzie dalej. Czekam już 2 godziny, aż się ruszy ale nic nawet nie drgnie. Instaluje to 3 raz dzisiaj i za każdym razem to samo. Raz przy 73% raz przy 51% i teraz 70% co mam zrobić by to działało?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć. Chciałem sobie zagrać w LoLa, więc dzisiaj pobrałem sobie instalke wszystko ładnie pięknie ale przy aktualizowaniu LoLa 2/2 zatrzymuje się przy Patcherowanie i nie idzie dalej. Czekam już 2 godziny, aż się ruszy ale nic nawet nie drgnie. Instaluje to 3 raz dzisiaj i za każdym razem to samo. Raz przy 73% raz przy 51% i teraz 70% co mam zrobić by to działało?

Pozdrawiam.

Wyłącz zaporę/dodaj lola do wyjątków systemu, może być blokowany patcher po prostu. Ewentualnie zrestartuj router, a potem próbuj. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam podobny problem, tyle, że zatrzymuje się na 99% ! (PRZEZ INTERNET ŚCIĄGAŁEM CAŁĄ NOC I DZIEŃ)

­Powyższe sposoby mi nie działają

SS:

cV9zUIx.png

Jakieś inne sugestie ?

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Uruchamianie jako Administrator nie przynosi efektów? Jeśli problem nie ustąpi po dniu/dwóch, to wtedy kontaktujcie się z Supportem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam podobny problem, tyle, że zatrzymuje się na 99% ! (PRZEZ INTERNET ŚCIĄGAŁEM CAŁĄ NOC I DZIEŃ)

­Powyższe sposoby mi nie działają

SS:

cV9zUIx.png

Jakieś inne sugestie ?

W 100 % pomoże Ci wyczyszcznie rejestru przez program Ccleaner. Jeśli nie masz to pobierz i od nowa spatchuj i będziesz mógł grać w lola. :)

­

Opublikowano

Zazwyczaj zatrzymanie się na danym % = Klient pobrał pliki i teraz je patchuje na naszym pc, jest to zależne od naszego sprzętu, lecz jeżeli po 2h nic się nie dzieje, to raczej się "zje..ało"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMaczała a czym to może być spowodowane ? Patchowalem na kompie i lapku, a problem pojawił się tylko na nowszym laptopie .

Nie mam pojęcia czym. Usunełeś rejestr tak jak Ci napisałem? Dalej Ci nie chodzi? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...