Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 24/08/2015

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słabe ikony, jeszcze rozbawi mnie, jeżeli będą za RP. Dobrze, że Skarner dostał nerfa.

ahQWIGy.png

Opublikowano

Słabe ikony, jeszcze rozbawi mnie, jeżeli będą za RP. Dobrze, że Skarner dostał nerfa.

ahQWIGy.png

A za co może być wydane przez rito? xD

Opublikowano

A za co może być wydane przez rito? xD

Skoro kupuje się skina, to powinna być również do tego ikonka odpowiednia do danej skórki/postaci. Ale cóż... Wiadomo jak jest :)

Opublikowano

skarner 65% winratio, powinni hotfixa walnąć albo go wyłączyć

to riot games odwala ostatnio takie rzeczy, że aż się odechciewa

Opublikowano

skarner 65% winratio, powinni hotfixa walnąć albo go wyłączyć

to riot games odwala ostatnio takie rzeczy, że aż się odechciewa

W pierwszej kolejności to oni tak znerfią elise że będzie mogła robić conajwyżej za chujowego warda

448571440450749917524.jpeg

Za dobrze mi się nią grało, musieli sobie k***a o niej przypomnieć :<

Opublikowano

Może powrócę do lola :)

Co do tego to tylko 1 z tych ikonek mi podeszła reszta jest średnia

Niech zabiorą się za banowanie boosterów i osób na skryptach bo takie nikłe zmiany 

Jakoś mocno nie wpłyną na grę :)

Opublikowano

No i po co go reworkowali skoro go od razu nerfią? Pamiętam na początku przedsezonu też dostał extra zmiany, dzieci się popłakały, że op i już patch potem nerfy takie, że wypadł kompletnie aż do teraz.

Powinien nie dostać ani jednego bolesnego nerfa przynajmniej przez jeden patch bo to bezsens. To samo pewnie zaraz spotka Fiorkę ale u niej to akurat zgodzę się, że przesadzony jest true dmg na ulcie. Widziałem na streamie jak dla tanka wysadziła ~950true dmg a reszta to jakies 700 fizyczne (tank nie miał całego hp).

Odkrywca
Opublikowano

No i po co go reworkowali skoro go od razu nerfią? Pamiętam na początku przedsezonu też dostał extra zmiany, dzieci się popłakały, że op i już patch potem nerfy takie, że wypadł kompletnie aż do teraz.

Powinien nie dostać ani jednego bolesnego nerfa przynajmniej przez jeden patch bo to bezsens. To samo pewnie zaraz spotka Fiorkę ale u niej to akurat zgodzę się, że przesadzony jest true dmg na ulcie. Widziałem na streamie jak dla tanka wysadziła ~950true dmg a reszta to jakies 700 fizyczne (tank nie miał całego hp).

bo o to w tym chodzi? puszczaja w obieg postac zeby ludzie pograli i wiedza czy jest balans czy nie.. A to gowno nie ma balansu :)

Opublikowano

Bez sensu. Jeśli skiny PROJECT dostaną ikonki, to dlaczego Yasuo nie dostał? Bezsensowne to jest.

Opublikowano

Tylko ta ikonka mi się podoba.

profileIcon909.png

Na reszcie ikonek wszyscy wyglądają jak klocki ;x 

Jak się okazuje, w zależności od ilości skórek z serii Project, które będą dostępne w grze, zmienione zostaną animacje podczas spawnu lub wygląd minionów.

• tier 1 – 1 skin PROJECT:  PROJECT SYNC : PROJECT zmieniona animacja podczas spawnu
  • tier2 – 2 skiny PROJECT:  PROJECT SYNC: PROJECT zmieniona animacja podczas spawnu // standardowe miniony Project
  • tier3 – 3 skiny PROJECT:  PROJECT SYNC: PROJECT zmieniona animacja podczas spawnu // standardowe miniony Project // super miniony Project

Kolejny pomysł riotu na wyłudzenie większej ilości pieniędzy. Niedługo jeszcze oprócz tego będą sprzedawać osobno wygląd i dźwięki.

I szczerze mówiąc, nie widzę sensu w buffowaniu garena. Bo 40 % hp na samo kliknięcie "R" to chyba trochę za dużo.

Cieszę się, że nerfią skarnera.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...