Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled ban! Jak ominąć bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nic więcej nie muszę pisać o co chodzi ? ....
jak ominąć bana ? nie mam po co czyścić rejestru, plików cookies itp. ponieważ dzisiaj miałem instalowany nowy system windows ....

65193915257151427374.png

Opublikowano

Zmień se proxy lub ip :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

• Naciśnij przycisk menu 2014-01-10-13-08-08-f52b8c.png i wybierz Opcje

• Wybierz panel Bezpieczeństwo.

Domyślnie, Firefox wyświetla tylko nazwę witryny i nazwę użytkownika. Aby wyświetlić przypisane dla witryn hasła i nazwy użytkownika, naciśnij przycisk Wyświetl hasła. Po potwierdzeniu, hasła zostaną wyświetlone.

•  

Aby ukryć wyświetlone hasła, naciśnij przycisk Ukryj hasła.

• Aby w menadżerze haseł wyszukać hasła, w pole oznaczone „Szukaj:” wprowadź nazwę strony lub użytkownika – wynik zostanie automatycznie wyświetlony.

•  

• Aby powrócić do pełnej listy wpisów, naciśnij przycisk X znajdujący się na końcu paska wyszukiwania.

Aby usunąć hasło z menadżera haseł, zaznacz hasło i naciśnij przycisk Usuń.

Aby usunąć wszystkie hasła przechowywane przez menadżer haseł, naciśnij przyciskUsuń wszystkie. Po potwierdzeniu usunięcia wszystkich przechowywanych haseł, zostaną one usunięte.

Opublikowano

1. Naciśnij przycisk menu  i wybierz Opcje

2. Wybierz panel Bezpieczeństwo.
  3. Naciśnij przycisk Zapamiętane hasła….

co to ma do bana na IP ?

Wystarczy ze wyczyscisz przegladarke i zalozysz nowe konto.

przeczytaj proszę jeszcze raz co napisałem w poście a nie nabijasz sobie ...

Opublikowano

Też miałem bana na IP jakoś przeczyściłem przeglądarke i smigam na nowiutkim koncie

Najwyżej pobierz nową przeglądarkę

wybaczcie że się denerwuje ale kur !!!! czytajcie co napisałem w poście !!!!! NOWY SYSTEM WINDOWS !!!!!!!!!!!!

• Naciśnij przycisk menu 2014-01-10-13-08-08-f52b8c.png i wybierz Opcje
  • Wybierz panel Bezpieczeństwo.
  • Domyślnie, Firefox wyświetla tylko nazwę witryny i nazwę użytkownika. Aby wyświetlić przypisane dla witryn hasła i nazwy użytkownika, naciśnij przycisk Wyświetl hasła. Po potwierdzeniu, hasła zostaną wyświetlone.
    •  
    • Aby ukryć wyświetlone hasła, naciśnij przycisk Ukryj hasła.
  • Aby w menadżerze haseł wyszukać hasła, w pole oznaczone „Szukaj:” wprowadź nazwę strony lub użytkownika – wynik zostanie automatycznie wyświetlony.
    •  
    • Aby powrócić do pełnej listy wpisów, naciśnij przycisk X znajdujący się na końcu paska wyszukiwania.
  • Aby usunąć hasło z menadżera haseł, zaznacz hasło i naciśnij przycisk Usuń.
  • Aby usunąć wszystkie hasła przechowywane przez menadżer haseł, naciśnij przyciskUsuń wszystkie. Po potwierdzeniu usunięcia wszystkich przechowywanych haseł, zostaną one usunięte.

zrobiłem ... i dalej nic ...

Opublikowano

Sorry ale widzisz poziom niektórych użytkowników jak to mówię "SPECÓW" jest zniewalający ip zmienisz w zależności od dostawcy - neostrada wystarczy zresetować router a np upc trzeba dzwonić do nich z prośbą zmiany adresu ip

5435084992.png

Opublikowano

Sorry ale widzisz poziom niektórych użytkowników jak to mówię "SPECÓW" jest zniewalający ip zmienisz w zależności od dostawcy - neostrada wystarczy zresetować router a np upc trzeba dzwonić do nich z prośbą zmiany adresu ip

próbowałem resetować router, zmieniać ip, czyścić cookies, nowa przeglądarka, proxy i dalej nic ... po każdej rejestracji odrazu dostaje bana

czy ktoś mógł by wysłać zarpo na joduska.me ? albo jak tam zdobyć konto ? chyba że ktoś pożyczy konto z nulled :P

Opublikowano

Przeciez to nie ban XDDD

Ewidentnie jest napisane przy wyloguj, ze nie potwierdziles konta na mailu a jest to wymagane.

na emailu nic nie mam takiego .... zero nic z nulled

Opublikowano

Zmień pocztę na najlepiej jakąś nie polską i wtedy załóż nowe konto (najlepiej przez proxy) jak nie będzie działać nawet przez proxy / zmienne ip to masz bana na HWID

Sprawdź tą ścieżkę , i zobacz czy masz tu plik z jakąkolwiek treścią nulled.io :C\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Opublikowano

Zmień pocztę na najlepiej jakąś nie polską i wtedy załóż nowe konto (najlepiej przez proxy) jak nie będzie działać nawet przez proxy / zmienne ip to masz bana na HWID

Sprawdź tą ścieżkę , i zobacz czy masz tu plik z jakąkolwiek treścią nulled.io :C\Windows\System32\drivers\etc\hosts

nie ma nic w pliku host ... zaraz spróbuje z tą pocztą pokąbinować xDD

Opublikowano

Czasami nie musisz poczekać, aż Admin potwierdzi? xD Jeśli nie przeszukaj Spam, wejdź na odpowiedni E-mail. Nic mnie już nie zaskoczy :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Błąd 1001: ban na konto.

Błąd 2000: ban na IP

W przypadku 1001 klikasz CTRL+SHIFT+DELETE w przeglądarce, zaznaczasz wszystko i usuwasz dane.

W przypadku 2000 zmień IP używając Cyberghosta/Hotspot Shielda.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngmistake010 w takim razie mam bana 1001 czyszcze to wszystko zakladam nowe konto i znowu wyskakuje Sorry u dont have permission for that! You re not allowed to visit this community.

A błąd jest #1001...

Co jest grane?

Konta bez potwierdzenia rejestracji, nie są przypadkiem zawieszane do czasu potwierdzenia?

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...