Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AWP Asiimov black scope crown sticker za Cobbla

szymono1256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­juz zamienilem, kusilo mnie zeby go opylic a ta awp ~50euro 

Kto Ci wcisnął że to ~50e? Szkoda trochę mi ciebie. Cobble podrożeje do 100e, a ta awpa (blackscope + sticker crowna za 10 euro) jest warta max 25/30 euro. :/\

Najzwyklej koleś Cię ojebał, i to on będzie miał z tego profit.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

­juz zamienilem, kusilo mnie zeby go opylic a ta awp ~50euro 

Nie dość że po założeniu tematu i tak się zamieniłeś to jeszcze dałeś się ojebać na grubo ponad 50euro XDDDD

Opublikowano

bez przesady. Sam mam 2 skrzynki cobble'a i nie wydaje mi się żeby miały podskoczyć do takiej wartości jakiej wy tu piszecie rzędu 70€. No chyba, że czekałbym z 2 lata to inna bajka. Sama skrzynka z Katowic chodzi za mniej niż 40€. Z Kolonii jest po prostu za dużo tych skrzynek, o 10x więcej niż samych Katowic. Każdy się nauczył i chce je sprzedać po jakimś czasie. Dla mnie jedynym plusem tych skrzynek z Kolonii są autografy na nich, bo tak to by cena była jeszcze niższa. 

Co do tematu nie wiem jaki stan asiimova, ale jeżeli poniżej 40€ to lose. Osobiście sprzedawanie pamiątki w tak szybkim czasie jest samym w sobie lose. (ceny cały czas się zmieniają)

Opublikowano

bez przesady. Sam mam 2 skrzynki cobble'a i nie wydaje mi się żeby miały podskoczyć do takiej wartości jakiej wy tu piszecie rzędu 70€. No chyba, że czekałbym z 2 lata to inna bajka. Sama skrzynka z Katowic chodzi za mniej niż 40€. Z Kolonii jest po prostu za dużo tych skrzynek, o 10x więcej niż samych Katowic. Każdy się nauczył i chce je sprzedać po jakimś czasie. Dla mnie jedynym plusem tych skrzynek z Kolonii są autografy na nich, bo tak to by cena była jeszcze niższa. 

Co do tematu nie wiem jaki stan asiimova, ale jeżeli poniżej 40€ to lose. Osobiście sprzedawanie pamiątki w tak szybkim czasie jest samym w sobie lose. (ceny cały czas się zmieniają)

Te z Kolonii podrożeją do około 70e, ponieważ jak trafi się z pamiętką to do tego dodany jest złoty autograf.. I ładniej wyglądają te złote naklejki na pamiątkach to też wpływa na cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...