Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Analiza meczu Silver V.

Nathan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Szukam osoby z większej dywizji (Platinium+) żeby pomogła mi przeanalizować mecz w srebrze.

Jakie popełniam błędy, co mógł zrobić w tej sytuacji, itp.

Mecze zostały nagrane w programie << BaronReplays >>

Żeby je otworzyć, trzeba pobrać ten program

Nadsyłam 3 mecze w paczce.

KLIKNIJ BY POBRAĆ

Skan : KLIKNIJ BY ZOBACZYĆ SKAN

Opublikowano

Nie znam sie na programie OBS a po za tym to tylko na yt długo by mi zajeło wstawianie a z baron replaya można każdą sytuacje zobaczyć czy to u mnie czy to u innego sojusznika, a na yt tego nie da sie zobaczyć każdej sytuacji.

Opublikowano

Nagraj na op.gg/mmr, większość tu z obecnych nie ma tego programu.

Opublikowano

Istnieje cos takiego jak coaching, wystarczy zaplacic tam pare euro i na godzine masz typa z high elo... Jako silver 5 popelniasz we wszystkim bledy, to tyle ;)

Opublikowano

Ehh.. Chcesz być lepszym graczem to musisz mieć hajs :/ 

przez op.gg nagrywać mecze trzeba mieć LoLReplay a właśnie nie lubie tego programu bo często sie buguje i max 2 dni działają nagrania...

Tak ciężko naprawde pobrać ten progra przecież nie waży 500mb czy też 1gib tylko 24mb.

@Wildhero wiem że to istnieje ale mnie nie stać na to...

Widać jacy ludzie są leniwy, pozdrawiam.

Opublikowano

"Jacy ludzie są leniwi" chcesz abyśmy Ci coś zrobili za co normalnie się płaci, ale za darmo. Tobie nawet nie chce się wstawić tego na YT. Po co nam akcje przeciwnika jeżeli jest to twoja gra. Aby nagrywać na op.gg nie potrzeba lolreplay. Podaczas gry wchodzisz na stronę i masz po prawej na górze record czy coś w tym stylu. Jak wrzucisz na yt to mogę popatrzeć na te gierki.

Opublikowano

Ehh.. Chcesz być lepszym graczem to musisz mieć hajs :/ 

Nie, chcesz być lepszym graczem to rób jakiś progress, graj, oglądaj turnieje, interesuj się tą grą, a nie proś forumowych goldów o analize meczu, jeżeli oni sami ledwo podstawy opanowali.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem. Wystarczy, że ty obejrzysz kilka swoich meczy gdzie zagrałeś słabo. I po prostu zobaczysz gdzie popełniłeś błędy i je wyeliminujesz. Według mnie to będzie lepsze dla cb. Bo jak sam dojdziesz do tego co robisz źle, szybciej się nauczysz grać lepiej.

jifdyv.jpg

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...