Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damskie perfumki, biżuteria

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mordeczki.

Dla mojej luby mam do rozdysponowania 1000 zł (do 1200 max.), chce jej kupić jakieś perfumy i biżuterie (+9 oczywiście hehe @Metin2), co byście polecili? Jest raczej skromną osobą, więc coś minimalistycznego, ale z klasą. Absolutne sztosy.

Opublikowano

­Jeżeli chodzi o perfumy to dobrze byłoby jakbyś poszedł do perfumerii i wybrał coś podobnego do tego co używa (w zapachu rzecz jasna), bo jedne wolą słodsze zapachy, inne ostrzejsze, ciężko tak coś doradzić jak my jej nie znamy aż tak jak Ty.

Co do biżuterii to może jakiś komplecik? Wydaje mi się, że w Aparcie coś znajdziesz dla niej. Z takich minimalistycznych wydają mi się kolekcje Glamour, Elegance i Love Love (ale to ostatnie bardziej dziewczęce, niżeli kobiece, ale to już kwestia gustu).

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Jeżeli chodzi o perfumy to dobrze byłoby jakbyś poszedł do perfumerii i wybrał coś podobnego do tego co używa (w zapachu rzecz jasna), bo jedne wolą słodsze zapachy, inne ostrzejsze, ciężko tak coś doradzić jak my jej nie znamy aż tak jak Ty.

Co do biżuterii to może jakiś komplecik? Wydaje mi się, że w Aparcie coś znajdziesz dla niej. Z takich minimalistycznych wydają mi się kolekcje Glamour, Elegance i Love Love (ale to ostatnie bardziej dziewczęce, niżeli kobiece, ale to już kwestia gustu).

Wiadomo, że przejdę się do sklepu i jeszcze je sprawdzę, chodziło mi raczej o wskazanie dobrego kierunku ^^ Nie mieszkam w Polsce, więc z Apartem może być problem :D Zobaczę je w internecie i porównam z tym co mam na miejscu, dzięki. :D

Opublikowano

Perfumy z rosmana za 20-25zł  

Biżuteria to może jakieś kolczyki za max 100zł 

Prawdopodobnie będzie się cieszyć z każdego twojego prezentu ponieważ jest skromną osobą i nie zależy jej na twoich pieniądzach i prezentach :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o perfumy to polecam:

• Lancome Tresor Midnight Rose
  •  D&G La Lune
  • Burberry Body
  • Bvlgari Omnia Indian Garnet 

Piękną biżuterię mają w Mindy dot.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...