Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EVEOnline - Bot

10anat10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Tytułem wstępu

Witaj!

Jeśli oglądasz ten temat, to znaczy że wiesz czym jest EVEOnline i wiesz, że istnieje tylko jeden sprawny bot a w dodatku jest płatny tak samo jak gra. Nazywa się on EVEPilot a jego działanie polega na tworzeniu mapy bitów ze zrzutu ekranu a następnie wyszukiwaniu w niej sekwencji podobnej do przycisku w który ma kliknąć. Jest on w pełni sprawny i ze względu na brak ingerencji w grę(sterowanie odbywa się za pomocą symulowania poruszania myszką i klikania przycisków klawiatury) jest prawie nie wykrywalny, chyba że chodzi 24/7(można teoretycznie wykryć ze względu na to iż potrzebuje on specyficznych ustawień gry do prawidłowego działania). Tak więc jedyną jego wadą jest to iż jest płatny.

Czy jest więc bezpłatna alternatywa?

Okazuje się że jest :D - Mam zaszczyt przedstawić Ci nowy, BEZPŁATNY i napisany przeze mnie od zera bot do EVEOnline. Zasada jego działania jest identyczna jak jego płatnego odpowiednika - wyszukuje cele na ekranie i w nie klika, nie jest on oczywiście tak zaawansowany jak EVEPilot i obsługuje jedynie górnictwo, ale nie musisz za niego płacić :D. Podstawowy algorytm już istnieje i działa, ale ma jeszcze kilka błędów, które staram się naprawić(np jeśli tło jest trochę przezroczyste nie zawsze wyszukuje poprawny cel). W ciągu kilku dni powinno mi się jednak udać stworzyć działającą wersję i ją Wam wstawić. Tymczasem zapraszam Was do komentowania i podawania mi sugestii, a gdy udostępnię już pierwszą wersję - do zgłaszania mi ew. błędów i pomysłów. Poniżej przygotowałem też małe FAQ, które będę uzupełniał po otrzymaniu pytania.

FAQ:

P: Dlaczego udostępniasz go za darmo? Na pewno się nad nim napracowałeś. Założę się, że jak z niego skorzystam to ukradniesz mi konto!

O:Udostępniam go za darmo(jeżeli Ci to przeszkadza, to to jest mój adres BitCoin: 1AiCNghEtoNFPsjnLhdmQ8Wm7ymXQxL9ub) i bez żadnych ograniczeń typu max 2h, max 50 uruchomień ponieważ sam irytowałem się widząc takowe w EVEPilot. Jedynym ograniczeniem będzie max 1 konto na komputer. Nie wykluczam natomiast wypuszczenia wersji płatnej, ale jedyna różnica będzie w jego funkcjach np większa automatyzacja(w tym trzeba podać ile masz laserów, jaką masz pojemność statku, ile łącznie one kopią na minutę, ile czasu potrzebujesz na dotarcie do stacji oraz ile na dotarcie do pasu asteroid od momentu kliknięcia w przycisk warp to), lub większa możliwość personalizacji np własne nazwy lokalizacji. Mogę Cię zapewnić, że ten program nie zawiera trojana, wbrew powszechnemu mniemaniu, że boty tworzy się na podstawie trojanów lub wirusów( o.O ), wcale tak nie jest - boty tworzy(a właściwie pisze) się tak jak każdy inny program - od zera(lub z dodatkowymi bibliotekami) w kompilatorze. Jeśli mi nie wierzysz, to po prostu z niego nie korzystaj, nikt Cię nie zmusza, możesz przecież zapłacić za EVEPilot i będziesz miał w pełni sprawnego bota(w którym musisz wpisać swoje dane podczas u mnie bota włączasz dopiero jak gra jest otwarta na stacji)

P:Ale fajny program! Jak go zrobiłeś? Mogę zobaczyć kod?

O:Nie, jedynym warunkiem korzystania z tego programu jest nie czynienie prób dekompilacji, lub innych podobnych mających na celu dotarcie do kodu, jeżeli chcesz wiedzieć jak znaleźć coś na ekranie, wujek Goolge pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...