Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spam na forum...

k2pixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przepraszam za offtop, ale dziś spotkały mnie i forum shoxte*m dziwne incydenty z strony użytkowników:

unr3alman- IP: 78.8.55.241 e-mail: [email protected]

spam3r- IP: 78.8.53.128 e-mail: [email protected]

Wiem ze to są te same osoby, niby inny nick ale IP usługodawcy czyli Neostrada TP która przydzieliła temu klientowi, zaczyna się na 78.8. Skargi już zostały wysłane do Neostrady... W najbliższym czasie właściciel telefonu stacjonarnego(Klient Neostrady) otrzyma karę lub zostanie powiadomiony o danym incydencie... Proszę o zbanowanie konta temu użytkownikowi, ponieważ złamał regulamin...

Dziękuję i Pozdrawiam...

P.S Proszę nie usuwać tego postu... Niech sprawca spamu go zobaczy i niech przemyśli sobie postępowanie...

Opublikowano

No tak tylko po co to piszesz. Napisz do admina bo nawet użytkownicy nie wiedzą o co chodzi.. a takie posty są same w sobie spamem.

Pozdrawiam :-))

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Może zacznijmy od początku:

Te forum jest oddzielną stroną, więc regulamin tyczy się wyłącznie tego miejsca (gdzie jest punkt w regulaminie który określa spam na obcym forum?)

Po drugie w regulaminie WarRocka wyraźnie napisane jest że zabrania się używania programów ingerujących w kod gry, więc jakim zasranym prawem pouczasz mnie w tym zakresie?

Po trzecie za dużo już takich ścierw jak wy, usiłujących kosztem tej gry nabić sobie kaske...

To właśnie wy powinniście poświęcić czas na przemyślenia, mielibyście gówno gdyby nie gracze którzy kupują premium (finansują k2)

Zastanówcie się nad sobą, 99 na 100 osób nie może się mylić. Jesteście ku*****

Pozdrawiam

Opublikowano
Może zacznijmy od początku:

Te forum jest oddzielną stroną, więc regulamin tyczy się wyłącznie tego miejsca (gdzie jest punkt w regulaminie który określa spam na obcym forum?)

Po drugie w regulaminie WarRocka wyraźnie napisane jest że zabrania się używania programów ingerujących w kod gry, więc jakim zasranym prawem pouczasz mnie w tym zakresie?

Po trzecie za dużo już takich ścierw jak wy, usiłujących kosztem tej gry nabić sobie kaske...

To właśnie wy powinniście poświęcić czas na przemyślenia, mielibyście gówno gdyby nie gracze którzy kupują premium (finansują k2)

Zastanówcie się nad sobą, 99 na 100 osób nie może się mylić. Jesteście ku*****

Pozdrawiam

Nie wiem dla mnie "ku*****" są tacy jak Ty... tylko wulgaryzmy w grę wchodzą w takich wypowiedziach z tego co widzę.

Po 2: Gdyby nie premium warrocka by nie było.

Po 3: Sam finansuję k2 gdy mam nadmiar kasy i nie mam co zrobić to kupuję premium...

Po 4: Nic nie muszę przemyślać" na temat swojej osoby bo nie mam sobie nic do zarzucenia.

Po 5: Weź sp... i odwal się za przeproszeniem od innych osób bo sam taki super evul nie jesteś.. dla mnie jesteś kolejnym wulgarnym nubkiem. tyle na Twój temat w mojej ocenie.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Dziecko znów zaczęło spamić... Brawo dzieciaku... Kolejna skarga leci do Neostrady... Żałosne dziecko, zazdrości umiejętności innych osób... Lepiej są się podszkol w pisaniu programów i panowania nad sobą... Jesteś zwykłym dzieckiem które dostaje w dupę w życiu i dlatego to robi... Chce czuć się lepszy od innych, ale jakoś mu to nie wychodzi... Za chwilę się znów rozpłaczę, i będzie na nas łaciną jechał... Takich jak ty powinni trzymać zdala od komputera...

Opublikowano

Velvet, żałosne. Wypowiedź była kierowana do pana na samej górze. Jeżeli nie zgadzasz się z tym że osoba kasująca wszystkie roomy, podczas gdy inni ludzie prowadzą spokojną grę jest normalna to współczuję ci.

Podstawowe pytanie. Dlaczego ja mam nie rozpierdalać im forum skoro oni rozpierdalają mi (oraz większości) grę.

Powiem ci to chociaż może nie uwierzysz, ale te osoby wcale nie znają się tak dobrze (jak oni myślą) na programowaniu. Gdyby na prawdę się znali wybrali by inną drogę, ale to już temat na inną dyskusję.

Podstawowa zasada jest taka, że wchodząc do jakiegoś świata akceptujesz jego zasady. PROSTE NIE?

A teksty tupu "ja nie robię nic złego bo inny robią to samo" możesz sobie wsadzić między bajki.

Nie masz merytorycznych argumentów aby przekonać mnie że to co oni robią jest ok w stosunku do innych.

OO widzisz? nawet nie było przekleństw

PS: To że ty kupisz raz na jakiś czas premke nie oznacza że inni (większość tego szitu) też to zrobią.

Ale trzeba mieć łeb żeby zrobić takiego hacka...

Wypowiedź MadMaxa z forum.warrock.com.pl - Święte słowa :]

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Czyżby dla ironi? Każdy głupi domyśli się że ta akcja była spowodowana chęcią rozgłosu, więc takie kity możesz wciskać komuś innemu.

Dalej drążąc temat, powiedz: czy gdyby do twoich drzwi zapukało z 50 osób którym w tym czasie skasowałeś roomy nadal byłbyś taki mądry i śmiechowy? Coś mi się wydaje że nie.

Właśnie to daje ci poczucie bezpieczeństwa - internet. W normalnym życiu nigdy nie zrobiłbyś akcji na podobnym poziomie, bo po prostu za przeproszeniem dostał byś w ryj. Co do tego nie masz chyba wątpliwości

• Dodaj nową pozycję...