Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS:GO

PietruszkowyTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZEŚĆ!. Otóż od jakiegoś czasu mam cs go i już jestem zadowolony że zagram sobie super extra a tu nagle ładuje mi sie mapa 5 min a to dziwne raczej dodam jeszcze że mam 45 gb wolnego miejsca na dysku Laptop 1.90 GHz procek Ram 3 gb ­

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

To od kompa nic nie poradzisz :v Laptopy nie służą do gier chyba,że te specjalne od MSI :) 

Jakbyś miał pc i taki problem by był to wystarczyłoby kupić ssd :) A tak to do procka nie pyknie :v chyba, że dysk zewnętrzny. Tylko nie wiem czy to wtedy tak samo działa xD 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ale czasami sie szybko załaduje . Myśle też że wydaje mi się że jak miałem cs go ns to była wina tego ze jakiś rusek go robił :)­

Mój brat ma słabszy komp nie laptop i mu sie szybko ładuje ;)

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

Po 1 załadowaniu mapy gra czasami tak ma, że resztę szybciej załaduje :v Ale zobacz na swoje podzespoły :) prawię się nie łapią do minimalnych. Więc się nie dziw, że długo się ładuje :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

spróbóje jeszcze użyc gameboosterów i może zadziałą ale dzieki za pomoc :)­

1fvjwk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...