Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft: Windows 10 Edition Beta - gdzie mozna pobrac?

HeroGraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli posiadasz premium to ta wersja jest dla Ciebie darmowa, jeśli ktoś nie ma to kosztuje 43zł. Minecraft: Windows 10 Edition Beta znajduje się w sklepie systemowym. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/1448140-minecraft-windows-10-launcher-faqu/

(nie kupywalem tego na javie)

W przypadku tego na javie, sa non premium, a czy jest cos w tym rodzaju, ale dla win 10?
Ty widzisz co pisze tak wogule? :)
Nie mam kasy, nawet 43 zl, a nawet gdybym mial:
1. Nie kupilbym bo sklep mi nie dziala na win 10.
2. Nie pozwolili by rodzice, wiesz gdy sie ma 13 lat, nie jest latwo, przynajmniej u mnie. Nawet mimo to ze kasa moja oni nie pozwola :P
3. Jeszcze raz pisze ze nie mam 43 zl

free

Opublikowano

Napisałem wyraźnie, że jeśli masz premium to wersja na Windows10 jest dla Ciebie darmowa. Jeśli nie - nie jest. Nie istnieje jeszcze wersja non-premium dla MC Windows 10.

Opublikowano

@CusT
zapytalem czy wogule taki jest, takze o to mi chodzilo, a jesli jest to link a jesli nie nie prosilem o to zeby pisac ze mozna za free jesli ma sie wersje java, takze nie musiales tego pisac, poza tym to wiem, ale dzieki ze mi powiedziales, teraz wiem juz ze nie ma wersji mc dla win 10 w wersji non premium lub jakiejs

Tematu prosze nie zamykac gdyz kiedys za jakis czas go odswieze z nadzieja ze juz taki mc jest

Opublikowano

@.LuxarPL LOL, fajne, z telefonem grac xD, ogolnie jak bedzie wersja non premium to niech ktos da znac

Jeżeli byś miał Windows Phone to byś wiedział, że nie można instalować aplikacji z poza sklepu. Tak samo jest na Windows 10.

yP8u02L.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Grzesiu5220 nie wiem co cię tak fascynuje w minecraft windows 10. Dla mnie to jest prawie to samo co zwykły minecraft i pocket oczywiście. A jak nie masz premium sorry ale musisz zapłacić jak tam @CusT pisał. Teraz nie masz okazji na jaranie się bo w trybie beta nawet redstona nie ma. EDIT: A poza tym czy ten post nie powinien być gdzies indziej bo tu jest Modding D:​

100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000

Opublikowano

Jest mozliwosc... Aplikacje ze sklepu store mozna crackowac wszysykie w 1 sposob. Jak mi cos dzis/jutro odp**i z nudow (musze wbic 3 lvl w csgo... Jeszcze 1200 exp) to aktywuje sobie ten kod, wrzuce wam pliki tego MC i pokaze jak na przykladzie MC zastosowac tego "cracka"...
Jailbreak to zlamanie zabezpieczen ayatemowych. Na iphony jest cydia, na ps3 kiedys na 3.41 bylo urzadzenie na usb (od 3.55 jest cfw) itp itd

.

.

.

1.jpg0x80040154 -.-

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...